Helovinas Kauno „Gargare“ – su kaukėmis ir britų didžėjumi A. Pappa

Garsiai Heloviną pratę švęsti kauniečiai ir šiemet neliks be spalvingų klubinių linksmybių. Didžiausiam kaukių baliui Kaune ruošiasi klubas „Gargaras“, kuris jau šį trečiadienį, spalio 31-ąją, atvers vartus į šokių muzikos pragarą. Vampyrus, seseles, lavonus ir raganas šokdins 25 metus didžiojoje scenoje skaičiuojantis Anthony Pappa iš Didžiosios Britanijos, Ignas ir Donatello.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-29 10:38, atnaujinta 2018-03-15 19:43

„Turbūt neverta ant sakyti, kad primygtinai rekomenduojame puoštis kaukėmis. Helovino naktį būtent spalvingi žmonės klubuose sukuria didžiąją dalį atmosferos, kuriai Kaune prilygsta tik naujametės ar Kalėdų fiestos“, – sakė Ignas.

Anot jo, Kauną galime drąsiai skelbti lietuviško Helovino sostine. „Čia klubinėtojai su didžiausiu entuziazmu ruošiasi kaukių baliams. Niekur kitur Lietuvoje tokio didelio ažiotažo nėra“, – sakė Ignas.

„Ir Helovino dūzgės Kaune vyksta ilgiausiai“, – pridūrė Donatello. Jam linksmiausi Helovino personažai klubuose – persirengėliai rimtųjų profesijų atstovais. „Smagu stebėti šokių aikštelėje ošiančius vyskupus, vienuolius ir policininkus“, – sakė Donatello.

Jis prisiminė patį įspūdingiausią matytą „aksesuarą“, kurį Helovino dalyviai priderino prie savo garderobo – karstą.

„Vyrai su karstu sugebėjo pakilti į antrąjį klubo „Exit“ aukštą ir įsisukti į patį šokių epicentrą. Linksmiausia, kad karste slypėjo kontrabanda. Draugai jame tiesiogine to žodžio prasme prasinešė vieną dalyvį, kuris tą vakarą nebuvo įleistas į klubą apsaugos“, – pasakojo Donatello.

Ignas patikino, kad artėjančiame Helovino maskarade „Gargare“ šoks net karstai – klube bus sumontuotos papildomos garso sistemos.

„Gilus ir energingas skambesys iš vieno techniškiausių pasaulio didžėjų A. Pappa rankų – idealus velniškai Helovino puotai“, - sakė Ignas.

Šiemet pasaulio klubiniai metraštininkai užfiksavo jau 25 A. Pappa karjeros metus. Kritikų teigimu, nematyti nė vieno ženklo, kad didžėjaus entuziazmas ir aistra muzikai būtų išblėsę.

Atvirkščiai – atlikėjas yra nesibaigiančiose gastrolėse po pasaulį. Šiemet A. Pappa jau apskrido planetą: Australiją, Aziją, Pietų Ameriką. „Šiuo metu mylimiausia šalimi groti didžėjus vadina Argentiną. Neabejoju, kad po Helovino Lietuva susigrąžins aukščiausias pozicijas A. Pappa favoritų sąraše“, – prognozavo Ignas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.