Dainos premjera. „Merlin“ lyderis „Eurovizijos“ atrankoje kelią skinsis kūriniu „Silent Scream“

Šį šeštadienį LRT televizijos eteryje startuos nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ turai. Dviejuose prisistatymo koncertuose jau pasirodę atlikėjai pagaliau pristatys dainas, kurios pretenduos į pergalę ir kelialapį į 2013-ųjų konkursą Švedijoje. Tarp pretendentų – ir jauni atlikėjai, ir publikai jau gerai pažįstami muzikantai. Vienas tokių – grupės „Merlin“ vokalistas Feliksas Kutka. Atrankoje jis atliks dainą „Silent Scream“, kurią jau gali išgirsti ir lrytas.lt skaitytojai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 31, 2012, 3:56 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:25 PM

Atrankoje į 2012-ųjų „Euroviziją“ jau dalyvavusi grupė tada savo galimybes vertino menkai.

„Konkursams jaučiu azartą, įdomu pažiūrėti, ar juose vertinama muzika, ar kiti dalykai. Be to, atranka – gera proga pagroti naują dainą ir būti išgirstam TV žiūrovų.

Laimėsime, jei pasikeis žemės magnetiniai laukai, dangus susimaišys su žeme. Kaip kitaip galėtume laimėti, neįsivaizduoju.

Bet ką gali žinoti, visko būna“, - metų pradžioje sakė Feliksas.

Panašiai nusiteikęs jis ir rudenį. Po pertraukos pernai į sceną sugrįžusios grupės lyderis į atranką tikriausiai net nesives kitų „Merlin“ narių.

Prisistatymo koncerte dainininkas pasirodė vienas. „O kam čia reikalingi tie kiti muzikantai? Vis tiek niekas čia gyvai groti instrumentais neleidžia, „Eurovizijai“ to nereikia. Kam juos tampyti?

Mano daina – linksma, pankiška. Pasismaginsiu, ir tiek“, - gerai nusiteikęs kalbėjo atlikėjas.

Daina „Silent Scream“ bus įtraukta į gruodį pasirodysiantį naują „Merlin“ albumą, o prieš „Eurovizijos“ kovų startą ją jau gali išgirsti lrytas.lt skaitytojai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.