„Gangnam Style“ skamba lietuviškai – korėjiečių reperio PSY hitą atliko Radžis (video)

Pasaulį krečianti korėjiečių reperio PSY dainos „Gangnam Style“ manija neaplenkė ir Lietuvos. Šeštadienio vakarą lietuvišką šio hito versiją LNK ir organizacijos „Gelbėkit vaikus“ labdaros koncerte „Už vaikystę“ atliko šio TV kanalo žvaigždė – dainininkas Radžis. Priedainyje skambantys žodžiai „Gangnam Style“ virto „opa, kaip gerai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-01 10:06, atnaujinta 2018-03-15 18:07

PSY daina ir vaizdo klipe pademonstruotas „jojimo“ judesys tapo pasauliniu fenomenu – kūrinį nuolat transliuoja daugelio pasaulio šalių radijo ir televizijos stotys, jo vaizdo klipo peržiūrų portale „Youtube“ skaičius šiuo metu siekia 598 milijonus, ne vienoje šalyje surengti masiniai susibūrimai, kuriuose tūkstančiai žmonių kartojo klipe rodomus judesius.

Atlikėjas jau pasirodė populiariausiuose Didžiosios Britanijos ir JAV pokalbių šou, pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Justiną Bieberį išgarsinusiu vadybininku Scooteriu Braunu. Praėjusią savaitę korėjiečių žvaigždė susitiko su Jungtinių Tautų generaliniu sekretoriumi Ban Ki-moonu, kurį pamėgino išmokyti garsiojo „jojimo“ judesio.

Vieno hito žvaigždė ar artistas, atversiantis duris į popmuzikos pasaulį Pietų Korėjos artistams? Parodys laikas, tačiau kol kas dainos „Gangnam Style“ populiarumas neblėsta. Tai pastebėjo ir Radžis, atlikęs lietuvišką dainos versiją.

Tiesa, jos vertimas tikriausiai nėra labai tikslus – iš priedainio dingo skanduotė apie „seksualias damas“. Tačiau atrodo, kad „Gangnam Style“ magija veikia ir Lietuvos interneto vartotojus – per dvi paras Radžio pasirodymas „Youtube“ peržiūrėtas apie 50 tūkstančių kartų, o tai Lietuvai – nemažas skaičius.

Ar vertėjo Radžiui perdirbti vieną populiariausių šių metų dainų? Lrytas.lt skaitytojus savo nuomonę kviečiame pareikšti straipsnio komentaruose.

Radžio atlikta „Gangnam Style“ versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.