E. Jennings ir J. Didžiulis surengė įspūdingą Helovino persirengėlių vakarėlį

Vilniaus menų fabrikas „Loftas“ trečiadienio vakarą lankytojus pasitiko kone neatpažįstamai pasikeitęs. Užuolaidos, masyvios žvakidės, stilizuoti narvai, grandinės, skeletai ir, žinoma, moliūgai – taip pasipuošęs klubas pasitiko dueto „The Ball & Chain” specialaus Helovino koncerto žiūrovus. Neatsiliko ir patys dueto nariai Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis – pastarąjį scenoje buvo sunku atpažinti.

Taip atrodančio J. Didžiulio tikriausiai neatpažintų ir jo vaikai.<br>J. Stacevičius
Taip atrodančio J. Didžiulio tikriausiai neatpažintų ir jo vaikai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2012, 10:51 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:55 PM

„Loftą“ siaubo ir linksmybių nakčiai išpuošęs dizaineris Robertas Kalinkinas su savo komanda pasirūpino, kad niekam nekiltų abejonių, jog šis vakaras – išskirtinis.

Visus vakaro svečius vakarėlio šeimininkai intensyviai agitavo Helovinui atitinkamai pasipuošti. Renginio tema – Helovinas Holivude, tad geriausias pasirinkimas – jau Anapilin iškeliavusių kino ir muzikos žvaigždžių vaidmenys.

„Norime surengti pašėlusią, išprotėjusią šventę. Noriu, kad tai būtų kažkas panašaus į tai, ką esu patyrusi Los Andžele ar Dubline, kai Helovino naktį visi persirengia tokiais personažais, kuriais jokia kita proga gyvenime nepersirengtų“, - dar prieš renginį ragino E. Jennings.

Publika Ericos ir Jurgio kvietimą išgirdo – tarp besilinksminančių buvo galima pamatyti vampyrą Drakulą, Kleopatrą, Adamsų šeimynėlės personažus, Edvardą Žirkliarankį, nuodėmingą medicinos seselę su švirkštų ir daug kitų linksmai klaikių personažų.

Prieš pagrindinį vakaro pasirodymą į sceną kilo Berta Timinskaitė, Jurgio ir Ericos mokinė TV šou „Lietuvos balsas“ jau ne pirmą sykį pasirodo su savo mokytojais – neseniai kartu su E. Jennings „Lofte“ atliko Amy Winehouse dainų programą. Blyškus veidas, rausvas gobtuvas – dainininkė puikiai įsiliejo į Helovino nuotaiką.

„Ji pristato dar visai šviežią savo programą – daug senų gerų retro dainų. Berta – puiki atlikėja, ir dar tokia kukli. Aš tai joje labai vertinu“, - sakė Erica, linkėdama jaunai atlikėjai sėkmės ir „Eurovizijos“ atrankoje.

Susirinkusiuosius linksmino ir lindyhopo bei Šarūno Kirdeikio trupės šokėjai, aktoriai, kurie čia pat, salėje, kūrė „heloviniškų“ filmų scenas.

Vidurnaktį „The Ball & Chain” į sceną žengę su miniorkestru „Bad Ass Retro“. Papildomos instrumentų partijos jau žinomoms dueto dainoms suteikė žavesio – skambesys atrodė „pilnesnis“ ir kitoks nei įpratę girdėti grupės gerbėjai.

„Prie „The Ball & Chain“ projekto prijungėme daugiau instrumentų, tačiau kol kas tik šiam vakarui. Stebėsime, ar publika tai įvertins. Dainos su orkestru skamba visai kitaip – pučiamieji sukuria ypatingą atmosferą“, - džiaugėsi E. Jennings.

Į voratinkliais ir samanomis papuoštą sceną žengusi Erica pasirodymui pasirinko elegantišką juodą suknelę, o Jurgis – blyškų grimą ir smalos juodumo peruką, su kuriuo jo tikriausiai nepažintų net ir artimiausi giminaičiai.

Siautulingas vakarėlis apsiėjo be tikro kraujo, tačiau „The Ball & Chain” dar kartą įrodė – fantazijos šiam duetui Lietuvos scenoje gali pavydėti daug kas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.