J. Didžiulis savo 34-ojo gimtadienio proga gerbėjams dovanoja dainą (video)

Jurgis Didžiulis savo gimtadienio proga visiems dovanoja nedidelę savo naujos solinės programos ištrauką pavadinimu „La Mercancia“. „Savo vieno programą kūriau, pristatinėjau draugams, perkūriau, vėl pristatinėjau – pagaliau išsigrynino rezultatas, kuriuo esu pakankamai patenkintas“, – pristatydamas „La Mercancia“, sau šiek tiek kritiškas išlieka muzikantas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-05 13:19, atnaujinta 2018-03-15 16:43

Penkių minučių klipe girdima tik labai maža dalis to, ką per tris mėnesius vienas užsidaręs studijoje sukūrė Jurgis. Kaip jau įprasta, įkvėpimo jis sėmėsi iš jį supančios aplinkos ir, žinoma, gimtosios Kolumbijos.

„La Mercancia“ ištraukoje Jurgis pasakoja istoriją apie draugą iš Kolumbijos ir jo įspūdžius Lietuvoje: „Ši mano solinė programa prisotinta kolumbietiškų motyvų ir geros nuotaikos, lengvo humoro. Ją ruošiau specialiai Juaneso pasirodymui Lietuvoje“.

Visa ši kol kas tik dalimis ir labai epizodiškai uždarame rate nuskambėjusi Jurgio solinė programa bus pristatyta jau lapkričio 7 dieną, prieš pat jo tėvynainio iš Kolumbijos dainininko Juaneso koncertą „Siemens“ arenoje.

J. Didžiulio daina „La Mercancia“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo