Naują vaizdo klipą pristatanti grupė „Saulės kliošas“: „Nebegalime būti žioplių kompanija“ (video)

Dar prieš metus naują albumą „Energy“ išleisti žadėjusi grupė „Saulės kliošas“ šiam žingsniui pagaliau subrendo. Mėnesio pabaigoje šį įrašą muzikos mėgėjai galės atsisiųsti nemokamai. Po net aštuonerių metų pertraukos išleidžiamą antrąjį grupės darbą pristato daina „Meilei nieko“, kuriai sukurtas vaizdo klipas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2012-11-06 22:39, atnaujinta 2018-03-15 16:00

„Anksčiau mus žiūrovai įsivaizdavo kaip kokį Brėmeno muzikantų „tūsą“ su daug žmonių. Bet tie laikai praėjo. Norime būti solidesni, vokalistė Justė Starinskaitė mus privertė pasitempti. Nebegalime būti žioplių kompanija“, - pakeliui į klube „Tamsta“ vyksiantį vakarėlį, kuriame „Saulės kliošas“ linksmins JAV prezidento rinkimų finalo laukiančius svečius, pasakojo grupės būgnininkas Laurynas Šarkinas.

Penkiolika naujojo albumo dainų atspindi visą platų grupės interesų ratą – nuo disko iki „r'n'b“, soulo ir net hauso stiliaus.

Kai kurios albume skambėsiančios dainos - „Saulė“, „Discoholic“, „Tell Me Why“ - jau puikiai žinomos klausytojams.

Nemokamai parsisiųsti visus kūrinius leisianti grupė pagamins ir tūkstantį kompaktinių plokštelių – ištikimiausiems gerbėjams, kurie norės turėti tokį suvenyrą. Albumą pristatyti ketinama lapkričio 30-ąją – koncertu Vilniaus klube „Tamsta“.

Daina „Meilei nieko“, kurią iliustruoja jaukią nuotaiką kuriantis klipas, gimė seniai. Kadaise šį kūrinį kartu atliko Linas Adomaitis ir buvusi „Saulės kliošo“ vokalistė Daiva Starinskaitė.

„Tada buvo kalėdinė daina, bet po to ji daug sykių keitėsi. Kūrinys tada nepatiko Daivai, po to nepatiko ir ją grupėje pakeitusiai jos seseriai Justei.

Mėginau ją keisti, ji skambėjo ir „r'n'b“, ir kitais stiliais. Kiek keitėsi ir tekstas. Galiausiai įgijo tokį pavidalą, koks yra dabar. Manau, tai – vienas ryškiausių albumo kūrinių.

Man ir pačiam juokinga, bet daugelis mano dainų parašytos apie konkrečius asmenis. Ši – ne išimtis, ji turi potekstę. Kuriam žmogui ją rašiau? Ne, šito neatskleisiu“, - sakė L. Šarkinas.

Ne sykį „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusi grupė šios minties atsisakė prieš porą metų ir persigalvoti neketina.

„Šįmet tikrai nedalyvausime. Nemanau, kad turime ką pasiūlyti atrankai. O ir laikas, kai norėjome taip pasidaryti reklamą, praėjo. Nesakau, kad mums jos nebereikia, bet nejaučiame, kad „Eurovizijoje“ mums vieta“, - sakė L. Šarkinas.

Naujasis „Saulės kliošo“ klipas – lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.