Premjera. Hiphopo kūrėjai Granitaz ir Osvė pristato dainą „Kur tavo laimė?“ (audio)

Ar esate savęs klausę, kur jūsų laimė? Ar ji toli? Ar ji lengvai pasiekiama? Šiandien šį klausimą plačiai auditorijai užduoda du hiphopo muzikos kūrėjai – Granitaz ir Osvė. „Kur tavo laimė?“ – jau trečiasis šio muzikinio dueto bendras darbas. Prieš tai išleidę kūrinius „Dabar arba niekada“ ir „Tropinė saulė“ autoriai neslepia, kad šiuo kūriniu jie atneša kitokią žinią ir pati daina sukurta kitokiais tikslais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 7:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:03 PM

„Šis kūrinys kitoks nei du pastarieji, nors žodžiai parašyti labai seniai, dar tuo laikotarpiu, kai bendrų kūrinių neįrašinėjome. Jis net su kitokiu instrumentalo buvo paruoštas, bet buvo taip, kad gimė nauja muzikinė pusė ir nusprendėme leisti šiam kūriniui gimti, pažiūrėti kas iš jo išeis.

Tai turbūt „gilesnis“ darbas nei iki šiol esam sukūrę kaip duetas. Į senus savo kūrinius nesižvalgau, turbūt tai jau praeitas etapas, nors nei vertybių, nei paties savęs neišsižadėjau nuo to laiko. Šis kūrinys – eksperimentas, ir tai savotiška rizika mums, leidžiantiems jį į viešumą“, – pasakojo projekto balsas Granitaz.

Eilę metų muziką kuriantis duetas neseniai debiutavo kaip naujas projektas, anksčiau Granitaz dirbo prie savo solinių kūrinių, o už muziką atsakingas Osvė namie tik savo keturioms sienoms leido prisiliesti prie jo sukurtų muzikos garsų.

Granito ir Osvės daina „Kur tavo laimė?“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.