„Rondo“ dainininko sūnaus grupė „The Local Legends“ pristato dainą „Only Way“ (audio)

„Indie“ roko grupė “The Local Legends” kviečia pasiklausyti savo naujo kūrinio ir kviečia į du didžiulius koncertus: lapkričio 24 dieną „Žalgirio“ arenoje Kaune bei diena anksčiau Vilniaus “Lofte”. Naujausia viskiu trenkiančios grupės daina “Only Way” pasakoja apie vyruką, kuris ieško balto namo su kolonomis, nes ten turėtų gyventi jį sužavėjusi panelė. Dainoje išryškėja herojiškas įsimylėjimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2012, 12:55 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:52 PM

Angliškai pasivadinę vyrai turi rimtą muzikinį foną. “The Local Legends” nariai gyvena vienoje apylinkėje. Taip ir susipažino. Dar jauna grupė išsiskiria specifiniu būgnininko pomėgiu išgėrus vyno nusirengti nuogai, o taip pat ambicija negroti „lietuviškai“ ar nuobodžiai. Nebe tie laikai, kad nebūtų galimybės kurti gero lygio muzikos - rėkia kolektyvas. Vokalisto Beno Ivanovo tėtis, grupės „Rondo“ dainininkas Aleksandras Ivanauskas, pats repetuoja netolimoje salėje, praeidamas būtinai pakomentuoja, bet grojimo stilius, Benas pabrėžia, yra kiekvieno asmeninis reikalas. Kartu su tėčiu jis vaikystėje išmaišė visus Lietuvos stadionus, arenas ir išmoko visko, ką turi daryti muzikantas.

Roko grupė sausį važiuos į turą per Didžiąją Britaniją ir bandys pakartoti “The Rolling Stones” roko kelius. Jau ir Lietuvoje būrelį jaunų gerbėjų turintys vaikinai dainomis nori pasiekti ir brandesnius žmones. „Geriausias koncertas buvo, kai viena gerbėja metė į sceną giros buteliuką, kurį atmušėm gitaros grifu“, - prisimena grupė.

“The Local Legends” pasirodymai: Kauno sporto halėje - lapkričio 16 d., Kauno „Fluxus“ ministerijoje - lapkričio 17 d., Vilniaus “Lofte” - lapkričio 23 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje - lapkričio 24 d.

Grupės daina

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.