Pirmąkart į Norvegiją išvykstantis E. Dragūnas: „Tikiuosi pamatyti kur kas daugiau nei tik koncertų sales“

Spalio 19 dieną, penktadienį, Dubline prasidėjo įspūdingas „Sel“ dvidešimtmečio koncertų turas. Egidijus Dragūnas su grupe gimtadienį jau atšventė su gerbėjais Airijoje, Didžiojoje Britanijoje, o jau ketvirtadienį išskrenda į Norvegiją. Penktadienį muzikantų laukia koncertas Osle, sekmadienį – Bergene.

Spalio 19 dieną, penktadienį, Dubline prasidėjo įspūdingas „Sel“ dvidešimtmečio koncertų turas.<br>G. Šiuparys
Spalio 19 dieną, penktadienį, Dubline prasidėjo įspūdingas „Sel“ dvidešimtmečio koncertų turas.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 12:05 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:18 PM

„Nekantriai laukiu šios kelionės, nes Norvegijoje lankysiuosi pirmą kartą gyvenime. Girdėjau, kad tai labai graži šalis su gerais žmonėmis. Visada keliaudamas stengiuosi pamatyti kažką daugiau nei tik koncertų salę, to paties tikiuosi ir šįkart. Viešėdamas Dubline lankiausi „Google“ biure, Londone – bare, kuriame šalia linksminosi George`as Clooney, todėl neabejoju, kad nuotykių bus ir Norvegijoje“, - sako E. Dragūnas.

Selas teigia esąs labai patenkintas, nes kiekvienas turo koncertas yra vis geresnis. Pirmadienį iš Norvegijos grįšiantis atlikėjas žada visą dėmesį sutelkti į lapkričio 16 dieną vyksiantį didžiausią turo koncertą Vilniuje.

„Nors laiko liko nedaug, esu ramus. Dirbu su tikrais profesionalais, todėl net neabejoju, kad iki koncerto dienos viskas bus paruošta būtent taip, kaip planuota. Jau beveik visi bilietai į „Siemens areną“ išparduoti, todėl kartu „Sel“ dvidešimtmetį švęsiantiems gerbėjams beliks dovanų atnešti gerą nuotaiką ir plačias šypsenas“, - sako grupės lyderis.

„Sel“ koncertai taip pat vyks ir Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose bei Alytuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.