Lrytas.lt balsavimo laimėtojams – solidus prizas

Startavusioje nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ atlikėjai varžosi ne tik dėl kelialapio į 2013-ųjų gegužę Švedijos mieste Malmėje vyksiantį konkursą. Savo nuomonę apie atlikėjus ir dainas žiūrovai gali pareikšti interneto portale lrytas.lt, kuris yra atrankos į 2013-ųjų „Euroviziją“ partneris. Portale vykdomo balsavimo laimėtojams skiriamas prizas – 50 tūkstančių litų vertės reklamos kampanija portale lrytas.lt, kurią bus galima panaudoti savo dainai, albumui ar koncertams reklamuoti.

Į lrytas.lt prizą pretenduoti gali visi atrankos dalyviai - ir pelnę kelialapį į pusfinalį ar finalą, ir iškritę po pirmojo turo.<br>J. Stacevičius
Į lrytas.lt prizą pretenduoti gali visi atrankos dalyviai - ir pelnę kelialapį į pusfinalį ar finalą, ir iškritę po pirmojo turo.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 9, 2012, 12:08 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:46 PM

„Eurovizijos“ atrankos koncertai LRT televizijos eteryje rodomi kiekvieną šeštadienį. Nuo transliacijos pradžios visą savaitę savo favoritus galima palaikyti balsavimo anketoje, kurią rasite kiekvienoje portalo lrytas.lt skilties „Eurovizija 2013“ publikacijoje.

Balsavimai rengiami po kiekvieno iš penkių „Eurovizijos“ atrankos koncertų ir abiejų atrankos pusfinalių. Balsavimas bus sustabdytas atrankos finalo dieną. Laimėtoja bus paskelbta daina, kuri per visus balsavimo etapus surinks daugiausia lrytas.lt lankytojų balsų – nepriklausomai nuo vietos, kurią užims „Eurovizijos“ atrankoje. Tad į prizą gali pretenduoti net ir pirmame etape iškritusios dainos ir atlikėjai.

„Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie „Eurovizijos“ atrankos Lietuvoje. Nėra paslaptis, jog biudžetai, kuriuos Lietuvos atlikėjai gali skirti savo projektų reklamai, mūsų šalies rinkoje nėra dideli.

Kviečiame lrytas.lt skaitytojus išrinkti savo favoritą. Mums bus malonu prisidėti prie to, kad žinią apie šios grupės ar atlikėjo veiklą išgirstų kuo daugiau žmonių“, - sakė portalo lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.