Negirdėta W. Houston daina - su optimizmo ženklu (audio)

Šių metų vasarį mirusios JAV dainininkės Whitney Houston gerbėjai jau gali išgirsti iki šiol neskelbtą jos įrašytą kūrinį. Į internetą pateko daina „Never Give Up“, kuri lapkričio 13-ąją bus išleista geriausių Whitney dainų rinktinėje plokštelėje „I Will Always Love You“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2012, 1:49 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:40 PM

Kūrinį įrašyti padėjo žinomi „r'n'b“ ir soulo muzikos prodiuseriai - Jermaine'as Dupri ir Brianas Michaelas Coxas.

Amerikiečių atlikėja, kurios įrašai buvo parduoti daugiau nei 170 milijonų egzempliorių tiražu, buvo viena populiariausių visų laikų dainininkių.

Pranešama, kad kūrinys „Never Give Up“ buvo ruošiamas aštuntajam soliniam W. Houston albumui - vasario 11-ąją savo viešbučio kambario vonioje paskendusi 48-erių atlikėja nesuspėjo jo pabaigti.

„Niekada nepasiduok“, - toks raginimas skamba dainoje. Praeityje problemų dėl alkoholio ir narkotikų turėjusi atlikėja prieš mirtį buvo pasiryžusi atgauti gerą formą ir atgaivinti savo karjerą. 

Naujasis dainų rinkinys padės padengti W. Houston skolų įrašų leidėjams dalį. Skelbiama, kad W. Houston gavo avansą už įrašus, kurių nespėjo sukurti. Ši suma siekia apie 30 milijonų JAV dolerių.

Dainą „Never Give Up“ siūlome įvertinti lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.