Į „Bix“ jubiliejų kviečiantis S. Urbonavičius - Samas: „Šiuo koncertu nukelsime pasaulio pabaigą“

„Tai bus kiečiausia ir beprotiškiausia roko šventė“, - drąsiai žada Saulius Urbonavičius - Samas. „Bix“ lyderis paskelbė, kad gruodžio 1-ąją surengs grupės 25-ojo gimtadienio koncertą, kuriame pasirodys ir daug svečių. Skelbti apie renginį, iki jo likus vos trims savaitėms - rizika, bet Saulius neabejoja, kad bilietai bus išgraibstyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Nov 10, 2012, 3:29 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:13 PM

„Pas mus bus tikrai daug šviesų ir garso. Nes mums sukanka 25-eri, o ne 20“, - jubiliejaus turą rengiančią grupę „Sel“ per dantį traukė „Bix“ lyderis.

Žiūrovams jis žada dviejų dalių programą, kurioje „Bix“ dainos pagaliau skambės „gerai ir kokybiškai, kaip jos ir nusipelno“.

„25 - simboliškas skaičius. Iki šiol dar buvome spuoguoti paaugliai, kuriems plaukai nosyje ir ausyse neaugo. O dabar - jau subrendę vyrai. Esame pasiekę stadiją, kai tikrai galime kiekvieną natą smeigti tiesiai į taikinį.

Tikime, kad šiuo koncertu mes nukelsime suplanuotą pasaulio pabaigą, kurios visi taip bijo“, - dėstė muzikantas.

Pirmojoje koncerto dalyje pasirodys draugai, su kuriais „Bix“ neįprastai atliks savo žinomas dainas. Tarp svečių, kurie jau patvirtino, kad dalyvaus - Marijus Mikutavičius ir grupė „G & G sindikatas“.

Tarp staigmenų, kurias ruošia „Bix“ - keletas naujų dainų, kurios bus įpintos į populiariausių grupės kūrinių sąrašą. Koncerto programą parinkti grupė leis gerbėjams - skambėsiančias dainas bus galima rinkti „Bix“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

S.Urbonavičius žada aprėpti visą grupės istoriją - netgi pabandyti atkurti paprastą, naivų pirmosios „Bix“ kasetės „Rats City“ skambesį su „armonika ir keliomis pagalvėmis“.

Apie būtinai skambėsiantį hitą „Kiaulė“ dainininkas kalba mįslingai: „Ta kiaulė jau paseno, todėl ją paskersime, išmėsinėsime ir išdalinsime“.

Dar prieš Kalėdas grupė ketina klausytojus pamaloninti 40-ies geriausių „Bix“ dainų albumu. Jo įrašai skambės kaip niekad kokybiškai - dainų garso korekcijos šįmet atliktos vienoje Londono studijų.

Įvairiuose TV projektuose paskendęs S. Urbonavičius žada, kad po gimtadienio „Bix“ skirs daugiau laiko - grupė jau intensyviai repetuoja naujas dainas, tad galima tikėtis po 15 metų pertraukos pasirodysiančio naujo albumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.