„4Fun” linksminasi: išgirskite važiuojančiame automobilyje grupės atliktą pasaulinį Gotye hitą (video)

Vienos populiariausių šių metų dainų „Somebody That I Used To Know“ žavesiui neatsispyrė ir Lietuvos grupė „4Fun”. Internete pasirodė įrašas, kuriame įamžinta, kaip 2007-aisiais „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavę muzikantai traukia Australijoje gyvenančio atlikėjo Gotye hitą. Įrašas darytas važiuojančiame automobilyje – pakeliui iš Vilniaus į koncertą Druskininkuose.

"4Fun" kelionės į koncertą nuobodulį išsklaido, atlikdami populiarią dainą "Somebody That I Used To Know".<br>R. Jurgaitis
"4Fun" kelionės į koncertą nuobodulį išsklaido, atlikdami populiarią dainą "Somebody That I Used To Know".<br>R. Jurgaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-12 23:44, atnaujinta 2018-03-15 12:27

2011-aisiais atlikėjo Gotye su vokaliste Kimbra atlikta daina „Somebody That I Used To Know“ - interneto fenomenas. Kūrinio vaizdo klipas portale „YouTube“ peržiūrėtas daugiau nei 344 milijonus kartų.

Internete pridygo ir daugybė populiaraus kūrinio perdirbinių ir parodijų, kurie taip pat sulaukė nemažo dėmesio. Prie jų kūrėjų dabar prisijungia ir grupė „4Fun”, dainą atlikusi pakeliui į koncertą Druskininkuose.

80 kilometrų per valandą greičiu važiuojančiame automobilyje grupės atliekamą dainą mobiliuoju telefonu nufilmavo prie vairo sėdėjęs jos būgnininkas Laimonas Staniulionis – todėl kūrinyje nesigirdi mušamųjų ar perkusinių instrumentų. Tik vokalistės Julijos Ritčik balsas bei gitara ir susikaupusių dviejų grupės gitaristų, atliekančių pritariančio vokalo partijas, balsai.

Ar ši versija sulauks pasaulinio internautų dėmesio, kokiu gali pasidžiaugti kitų „koverių“ autoriai, anksti spėti, tačiau „4Fun” pokštą jau gali įvertinti lrytas.lt skaitytojai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.