Fergie dainas atliksianti E. Jennings: „Skamp“ ir „The Black Eyed Peas“ - panašios grupės“

Po ilgo laiko jau šį penktadienį menų fabrike „Loftas“ įvyks specialus „Tabami“ projektas „Tabami goes Fergie“ kartu su Erica Jennings, Victoru Diawara, Viliumi Alesiumi ir visu gyvai grojančiu „Tabami Live Band“.

"Fergie dainos užvedančios, tačiau tai tikrai ne operų arijos, todėl jas atlikti man nėra sudėtinga", - sako E. Jennings.
"Fergie dainos užvedančios, tačiau tai tikrai ne operų arijos, todėl jas atlikti man nėra sudėtinga", - sako E. Jennings.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-14 12:30, atnaujinta 2018-03-15 11:14

„Fergie dainos užvedančios, tačiau tai tikrai ne operų arijos, todėl jas atlikti man nėra sudėtinga“ – po „Tabami goes Fergie“ repeticijos su muzikantais įspūdžiais dalinosi Erica. – Džiaugiuosi, kad dėka mano studijų ir vokalo pamokų dabar galiu išdainuoti pačių įvairiausių žanrų kūrinius“.

Erica kartu su „Skamp“ „apšildė“ prieš septynerius metus Lietuvoje koncertavusią grupę „The Black Eyed Peas“ su vokaliste Fergie priešaky.

„Po koncerto 2005 metais mes dar ilgai linksminomės su „The Black Eyed Peas“. Galiu pasakyti, kad jie yra labai šilti, atsipalaidavę ir draugiški žmonės. Manau, kad „Skamp“ ir „The Black Eyed Peas“ kažkuo panašios grupės – vaikinai ir mergina, stilių miksavimas, netgi dainų temos dažnai sutampa“, – pasakoja E. Jennings.

Taip pat Erica užsimena, kad jie su vienu iš „The Black Eyed Peas“ narių dar kone metus bendravo ir po amerikiečių išvykimo iš Lietuvos.

„Tabami goes Fergie“ projekte jau šį penktadienį „Lofte“ žiūrovai išgirs žymiausias seksualiosios amerikiečių atlikėjos Fergie ir daugybę muzikinių apdovanojimų visame pasaulyje susišlavusios grupės „The Black Eyed Peas“ dainas.

Be to, publiką linksmins ir šokdins ne tik muzikantai, bet ir visa „Show Makers akademijos“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?