Kaune koncertuos Vokietijos šokių muzikos žvaigždės „Booka Shade“ (video)

Kauno klubinėtojai kviečiami treniruoti kojas ir pustytis padus – gruodžio 7-ąją pas juos atkeliauja visame pasaulyje populiaraus tauriojo gėrimo renginių serija „Plan B“. Pirmą kartą erdviausiame Kauno klube „Gargaras“ vyksiančiame ciklo renginyje pasirodys bene aukščiausio kalibro šokių muzikos žvaigždės per pastaruosius metus. Tai – Frankfurto muzikinės scenos veteranai „Booka Shade“, ir jų dėka gruodžio 7-ąją, penktadienį, nebereikės jokio plano „A“.

Vilniuje jau viešėjęs duetas „Booka Shade“ gruodį pirmą kartą pasirodys Kaune.
Vilniuje jau viešėjęs duetas „Booka Shade“ gruodį pirmą kartą pasirodys Kaune.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-14 13:03, atnaujinta 2018-03-15 11:09

„Plan B“ serija jau įsiminė Vilniuje laisvalaikį leidžiantiems klubų lankytojams. Įsimintiną elektrifikuojančio svingo naktį sostinės melomanams praėjusį sezoną pasiūlęs škotiškas viskis „Ballantine‘s“ nuo šiol išskirtines pramogas garantuos ir kauniečiams.

Vokiečiai „Booka Shade“, arba Walteris Merzigeris and Arno Kammermeieris, drauge jau beveik 20 metų. 2002-aisiais jie su artimais kolegomis „M.A.N.D.Y“ įkūrė šiandien jau legendinę įrašų kompaniją „Get Physical“. Joje išleisti ir esminiai „Booka Shade“ hitai, kurių sąrašo viršūnėje puikuojasi „Body Language“ ir „Mandarine Girl“.

2010-aisiais pasirodęs kol kas naujausias „Booka Shade“ albumas „More!“, kaip pripažino kritikai ir melomanai, visiškai pateisino savo pavadinimą. Na, o naujausias vokiečių singlas „Honeyslave“ vasaros pabaigoje išleistas itin populiaraus amerikiečių didžėjaus Steve'o Aoki kompanijoje „Dim Mak“.

Jau patvirtinta, kad „Booka Shade“ duetą gruodžio 7-ąją Kaune pasitiks bene talentingiausi šio miesto didžėjai Kastis Torrau ir Donatello. Daugiau apie „Plan B“ garantuojamus unikalius vakarėlio elementus, papildysiančius jo metu skambėsiančią aktualią šokių muziką, renginio organizatoriai papasakos netrukus.

„Booka Shade“ daina „Regenerate“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.