Lietuvio M. Basanovo albumas „Journey“ bus išleistas visame pasaulyje

Daug dažniau užsienyje nei gimtojoje šalyje koncertuojantis muzikos prodiuseris Mario Basanovas turi labai svarbių naujienų. Lapkričio 27-ąją britų kompanija „Needwant“ visame pasaulyje išleidžia jo debiutinį albumą „Journey“. Diską pasitiks su amerikiečių vokaliste Athena Radford įrašytas singlas „Like A Child“, kuriame, be originalios versijos, bus ir Prins Thomas, Few Nolder bei Eugene Filatov sukurti kūrinio remiksai. Lietuvos melomanai pirmą kartą naująjį M. Basanovo kūrinį galės išgirsti jau lapkričio 15-ąją – tuomet „Like A Child“ premjera įvyks radijo stoties ZIP FM eteryje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 1:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:09 AM

2007-aisiais elektroninės muzikos pasaulyje debiutavęs drauge su didžėjumi Vidžiu M. Basanovas netruko pradėti ir solinės prodiuserio karjeros. Disko ir hauso natas originaliai pateikiantis kūrėjas 2009-aisiais jau čiupinėjo pirmąją savo plokštelę „Carribean Girl“, netrukus pradėjo bendradarbiauti su britų įrašų kompanija „Needwant“, kurioje išleisti „We Are Child Of Love“ ir „Lonely Days“, tapę hitais viso pasaulio šokių aikštelėse ir paplūdimiuose. Taip pat prodiuseris pasižymėjo remiksuodamas tokius populiarius elektroninės muzikos kūrėju, kaip „Metronomy“, „Crazy P“, „Motorcitysoul“ ir kitus.

Debiutiniame pilnos apimties albume „Journey“ gerbėjai ras ir naujų niekur negirdėtų kūrinių, ir aukščiau minėtų „Needwant“ išleistų singlų. Iš viso kompaktinio disko, dvigubos plokštelės bei skaitmeniniu formatais išleidžiamame albume – 16 kūrinių, savo balsais įrašus praturtino tokie vokalistai kaip Stee Downes ar lietuvaitė Jazzu.

„Journey“ pristatymo turas po pasaulį pradėtas dar lapkričio pradžioje ir tęsis iki pavasario. Nuo Italijos iki Brazilijos koncertuosiantis Mario laiko ras ir trims renginiams Lietuvoje. Daugiau apie albumą, singlą „Like A Child“ ir galimybes M. Basanovo muziką išgirsti gyvai autorius papasakos bei keletą kūrinių sumiksuos lapkričio 15-ąją viešėdamas ZIP FM studijoje. Radijo imtuvus pasigarsinti prodiuseris kviečia nuo 18 valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.