Unikalūs būgnininkai iš Baltarusijos pasirodys klubo „Soulbox“ scenoje

Netradicinio skambesio grupė „Drum Ecstasy“ sugrįžta į Vilnių. Šį šeštadienį Europos šalių kino forume „Scanorama“, filmo „Igruški“ premjeroje dalyvausiantys būgnininkai neskubės palikti Lietuvos publikos ir tos pačios dienos vakare klausytojus pakvies į sostinės klubą „Soulbox“.

"Drum Ecstasy" per dieną Vilniuje surengs du koncertus.
"Drum Ecstasy" per dieną Vilniuje surengs du koncertus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 1:21 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:26 AM

Klubo scenoje muzikantai pademonstruos daugiau nei valandos trukmės išskirtinę savo programą „Drum Ecstasy Live“. „Specialiai ruošiamės šiam koncertui, norime pakrauti Vilniaus publiką savo ritmais ir energija“, – kalbėjo grupės lyderis Filipas Čmyras. Po gyvo pasirodymo vakarą klube pratęs didžėjai Papūga („Dubstep.lt“, „M-Theory“) ir Stepanas Bitus („Monsoon Season“).

„Drum Ecstasy“ – unikalus muzikos projektas iš Minsko. Keturi muzikantai grodami būgnais, bosine gitara ir kitais ritminiais instrumentais publiką šokiruoja į savo pasirodymus įtraukdami ir plaktukus, pjūklus ar kitus buities apyvokos reikmenis. Netikėtomis kompozicijomis klausytojus į roko bei „hard dance“ muzikos sūkurį grupė įtraukia nuo pirmųjų koncerto garsų.

Įspūdį Lietuvos publikai „Drum Ecstasy“ būgnininkai paliko dar prieš kelerius metus pasirodę festivalyje „Be2gether“ bei Lietuvos nacionalinio krepšinio čempionato atidaryme, o šią vasarą grupė žiūrovus sutraukė ir į Vilniaus „Vienuolyno kiemą“.

Šeštadienio koncertas „Drum Ecstasy Live“ klube „Soulbox“ tęsia muzikos agentūros M.P.3 kultūrinio projekto „Feel Free“ tradicijas, verti sienas tarp Lietuvos ir kaimyninių šalių kultūrų.

Režisierės Linos Lužytės filmo „Igruški“ premjera – lapkričio 17 dieną, 17 val. „Forum Cinemas Vingis“. Koncertas „Drum Ecstasy Live“ – 22 val. „Soulbox“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.