„Lietuvos balso“ nugalėtoja J. Jegorova pristato pirmąjį debiutinio albumo singlą (audio)

Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova pristato naują singlą „I‘ll Carry You“. Tai pirmasis radijo singlo pavidalu pristatomas kūrinys iš debiutinio, šiuo metu intensyviai ruošiamo atlikėjos albumo. Dainą nuo šiandien jau galima išgirsti internete, o pirmiesiems 100 klausytojų Julija dovanoja galimybę parsisiųsti ją visiškai nemokamai.

Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova pristato naują singlą „I‘ll Carry You“.<br>Organizatorių nuotr.
Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova pristato naują singlą „I‘ll Carry You“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2012, 3:14 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:57 AM

„I‘ll Carry You“ tekstą ir muziką sukūrė užsienio prodiuseriai, dirbantys su didžiausiomis muzikos įrašų industrijos kompanijomis visame pasaulyje. Su viena iš jų, „Universal music“ atlikėja įgavo galimybę dirbti praėjusį pavasarį laimėjusi televizijos projektą „Lietuvos balsas“. Tiek Lietuvos, tiek ir užsienio prodiuserių nuomone, tai itin tinkantis dainininkei kūrinys, atskleidžiantis puikias Julijos vokalo galimybes bei pulsuojantis teigiama energija.

Pačios Julijos teigimu, šios akimirkos ji laukė su nekantrumu: „Labai džiaugiuosi, jog pagaliau galiu klausytojams pristatyti savo naująjį singlą. Kaip ir Jūs, aš nekantriai laukiau šio momento. Pastaruoju metu daug laiko praleidžiu įrašų studijoje, tačiau šis kūrybinis procesas yra be galo malonus ir teikia daug džiaugsmo. Darbas su šaunia ir profesionalia kūrybine bei prodiuserių komanda yra kiekvieno atlikėjo svajonė. Ši daina yra kiek kitokia nei kitos albumo dainos, tačiau visi albumo kūriniai bus saviti ir skirtingi. Daina „I'll carry you“ man ypatingai patinka, o jos tekstas paliečia širdį. Nuoširdžiai tikiuosi, jog klausytojai tai taip pat pajus ir įvertins“.

Šis singlas jau skambėjo „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinėje atrankoje, tačiau, Julijos manymu, tik dabar pavyko atrasti tikrąjį dainos skambesį ir savo gerbėjams pateikti galutinę jos versiją. Šiuo metu atlikėja jau yra įrašiusi didžiąją dalį būsimo albumo kūrinių, tačiau tikslios albumo pasirodymo datos kol kas dar neišduoda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.