Po koncerto V. Meladzė leidosi į kalbas apie moteris ir pasaulio pabaigą

Kauno „Žalgirio“ arenoje trečiadienio vakarą koncertavo gruzinų kilmės rusų dainininkas Valerijus Meladzė. Tai buvo antrasis viešinčios vienos ryškiausių Rusijos populiariosios muzikos scenos žvaigždžių pasirodymas Lietuvoje. Antradienį dainininkas koncertavo Klaipėdoje „Švyturio arenoje“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 22, 2012, 9:58 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:43 AM

Vienu iš dešimties populiariausių dainininkų Rusijoje laikomo V. Meladzės kūryba mūsų šalies publikai pasirodė puikiai pažįstama. Žiūrovai kartu su dainininku traukė ir senas, ir naujas jo dainas. Emocijas kaitino kiekvieną kūrinį lydėję specialiai sukurti įspūdingi vaizdo klipai, kurie buvo rodomi greta scenos įrengtuose dviejuose dideliuose ekranuose.

Po kiekvienos dainos gerbėjai V. Meladzei nešė gėlių puokštes ir spaudė ranką, o šis ilgai ir nuoširdžiai dėkojo už dėmesį bei palaikymą.

Gruzijoje, Batumio mieste, gimęs V.Meladzė Kauno „Žalgirio“ arenoje uždainavo ir savo gimtąja kalba. Jis atliko kūrinį su gruzinų liaudies dainos intarpu, kuris sulaukė garsių publikos ovacijų. Viso koncerto metu atlikėjui scenoje pritarė jo tautietė vokalistė Chatuna.

Po dvi valandas trukusio koncerto V. Meladzė su jį į gastroles Lietuvoje atlydėjusiomis dukromis 13 metų Sofija ir 9 metų Arina bei grupe vyko vakarieniauti į užsienio popatlikėjų mielai lankomą Kauno restoraną „Legenda“. Čia jis užsibuvo maždaug iki 1 valandos nakties.

Atlikėjas mėgavosi užkandžiais su raudoniaisiais ikrais, pelėsiniu sūriu, silke ir putpėlių kiaušiniais, Cezario salotomis su vištiena, su baltojo vyno padažu patiekta lydeka. Jis sukirto net keturias iš plaktos grietinėlės, šviežių braškių ir morengų paruošto deserto porcijas.

Vakarienės metu V. Meladzė paskelbė net penkis ilgus tostus, paremtus prasmingais pamąstymais. Jis siūlė pagerbti nuostabiausia tai, kas yra Žemėje – moteris ir vaikus, linkėjo kūrybinės sėkmės sau ir kartu koncertuojančiam kolektyvui. Atlikėjas nepamiršo garsiai padėkoti ir sėkmingo verslo palinkėti jį priėmusiems restorano savininkams Gediminui bei Jurgitai Juodeikoms.

„Mane sužavėjo V. Meladzės iškalba, sugebėjimas prikaustyti dėmesį, jo šiek tiek filosofinis požiūris į moteris ir gyvenimą. Spėjome pakalbėti įvairiomis temomis. Net apie pasaulio pabaigą. Atlikėjas pažadėjo, kad jos tikrai nebus, nes prieš Kalėdas jis turi daugybę koncertų“, - juokavo G. Juodeika.

V. Meladzė apžiūrėjo restorano sienas puošiančias čia apsilankiusių įvairių žinomų dainininkų nuotraukas. „Legendoje“ yra vakarieniavę atlikėjai Filipas Kirkorovas, Aleksandras Malininas, Borisas Moisejevas, grupė „The Orchestra“, Demis Roussos, Nikolajus Baskovas ir kitos garsenybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.