Realybės šou nugalėtojas Airidas ketina prodiusuoti kitus atlikėjus ir šturmuoti televiziją

Prieš dvejus metus realybės šou „Žvaigždžių vartai“ nugalėtojas Airidas Karpavičius, geriau žinomas Airio vardu, tiesiog išnyko. Jokiais jo telefonais prisiskambinti buvo nebeįmanoma, o kolegos atlikėjai tik gūžčiojo pečiais – Airidas dingo kaip į vandenį. Tačiau dabar jis grįžo ir grįžo labai rimtai nusiteikęs – užkariauti didelę dalį televizijos rinkos bei užsiimti muzikinių grupių prodiusavimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-26 10:17, atnaujinta 2018-03-15 03:19

„Daug, oi kiek daug žmonių iš manęs juokėsi ir galvojo, kad aš tik vėjus kažkokius kalbu, bet kai mano žodžiai pradėjo sutapti su darbais – pritilo, bet palaukit, tai dar ne viskas, toliau bus dar geriau“, – pasakoja Airidas ir pagaliau papasakoja kur ir kodėl buvo dingęs. Jis teigia pavargęs nuo Lietuvos ir visų šou verslo užkulisių, tad be jokių skrupulų vieną dieną susikrovė reikalingiausius daiktus ir... išvažiavo. Iš pradžių rengė koncertus Anglijos restoranuose, tačiau netrukus persikėlė į Airiją ir net neketina kuklintis – ten jam puikiai sekėsi.

Anot jo, viename Airijos restoranų jis ne tik pats koncertavo, tačiau ir kitus atlikėjus kvietėsi. Jie jaunu ir entuziastingu vaikinuku patikėdavo, atvykdavo ir likdavo patenkinti.

„Tai mane paskatino grįžti namo ir plėtoti savo veiklą toliau, kita vertus čia – Lietuvoje tą daryti daug lengviau – atsakomybės mažiau, juk jei grupė važiuoja iš kokių Šiaulių į Vilnių, tai beveik 100% gali būti tikras, kad nesklandumų nebus, tačiau kai reikia pasirūpinti, na, kad ir Andriaus Rimiškio ar grupės „Vairas“ sklandžia kelione – vargo iki soties. Juokaudavau, kad aš tada aukle dirbdavau – iš lėktuvo pasitinku, į vietą nuvežu, pavalgydinu, pagirdau, pasirūpinu, kad garso aparatūra net iš Lietuvos atkeliautų, dalyvauju per koncertą, po koncerto nuvežu į viešbutį, o po to iki lėktuvo palydžiu“, – pasakojo Airidas ir priduria, kad asmeniškai jam finansinis atlygis už tai būdavo labai simbolinis. Tačiau jis tikina, kad svarbiausia patirtis, kurią įgijo.

Lietuvoje jo planai grandioziniai, tačiau kol kas apie tai Airidas kalba puse lūpų – nenori, kad konkurentai pasigvelbtų idėjas, tačiau žada, kad jau netrukus, po mėnesio ar dviejų išvysime ne tik jo paruoštus naujus televizinius projektus, bet ir ne viena muzikinė grupė galės džiaugtis glaudžiu bendradarbiavimu su jaunu, tačiau, kaip juokauja Airidas perspektyviu būsimu prodiuseriu.

Grupės “Vairas” lyderis Rolandas Janušas puikiai prisiminė kelionę į Airiją ir koncertą, kurį organizavo Airidas.

„Prisipažinsiu kelionė mane nustebino ir, beje, pačia geriausia prasme, nes kai jaunas ir entuziastingai nusiteikęs, bet man nelabai žinomas, vaikinukas pakvietė atvykti koncertuoti – nieko gero nesitikėjau – tačiau pasiklausinėjau aplink kas tas Airidas ir išgirdęs tik gerus atsiliepimus, nutariau, kad vyksime“, – su šypsena prisiminė R. Janušas.

Atlikėjas pasakoja buvęs maloniai nustebintas viskuo, pradedant sutikimu, apgyvendinimu, palydėjimu į koncerto vietą, pilna sale žiūrovų ir svarbiausia, tuo kad Airidas apsiėmė atgabenti grupės garso aparatūrą.

„Jis, kaip atlikėjas suprato, kad mums nėra nieko svarbiau nei kokybiškas garsas, tad jo pasiryžimas iš Lietuvos į Airiją vežti labai brangią aparatūrą buvo tikras iššūkis, kuris, beje irgi praėjo sklandžiai – koncertas buvo fantastiškas, mus kvietė grįžti ir vėl ten pat, tačiau nevyksime – nėra Airido, nėra ir pasitikėjimo“, – pasakojo R. Janušas.

Muzikantas pridūrė žinantis apie grandiozinius Airio planus čia Lietuvoje ir sakosi, jog palaikys jį be jokių diskusijų. „Tegu tik pasako kada ir kur, mes atvyksime ir koncertuosime – šis jaunas suvalkietis, kuris, beje, pasirodo visai nėra „skūpus“ – eis toli“, – įsitikinęs atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.