„Depeche Mode“ gerbėjai „Lofte“ linksminsis su „Lemon Joy“, „Multiks“ ir kitomis grupėmis

Jau lapkričio 30 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“ laukiami britų „Depeche Mode“ grupės gerbėjai. Grupės gerbėjų klubas „Satellites“ kviečia simboliškai padėkoti grupei už kūrybą bei gyvenimus užvaldžiusią elektroninę muziką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2012, 10:39 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:29 AM

„Depeche Mode“ kūrybai dedikuotą vakarėlį įgarsins grupės, atliksiančios garsiausius „depešų“ kūrinius, sykiu pristatysiančios specialiai vakarui paruoštą savo programą.

Renginyje pasirodys „Lemon Joy“ - kultiniai Lietuvos „electropop“ skambesio stebukladariai. Taip pat „Multiks“ - „new wawe“ muzikos stiliui atstovaujanti grupė, kuri pristatys savo debiutinį albumą „Baltos Varnos“.

Kiti dalyviai - „Cultor“. Tai naujas, gilaus electro skambesio kupinas projektas. O taip pat „Forget Me Nots“ - ledinius elektroninius šokių ritmus derinantys su lengvai pankuojančia bosine gitara ir švelniu moterišku vokalu.

Atiduoti duoklę šiam galingam ir nepakartojamam britų kolektyvui atlikdamas specialią „apšildomąją“ programą pasiryžęs ištikimas „Depeche Mode“ gerbėjas – Rimas Šapauskas.

Tinkamą nuotaiką po koncerto palaikyti ir linksmybes pratęsti padės „Lofto“ šeimininkas, grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara. 

Primename, kad kitų metų liepos 27-ąją grupė „Depeche Mode“ trečią kartą lankysis Vilniuje - surengs koncertą Vingio parke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.