Ugningas C. Santanos ir Juaneso duetas - jau šį vakarą per „Lietuvos ryto“ televiziją

Neseniai ritmingomis dainomis Lietuvos publiką išjudinęs kolumbietis Juanesas papildė savo muzikos apdovanojimų kolekciją. Atlikėjo albumas „MTV Unplugged“, kurį Kolumbijos muzikos žvaigždė kaip tik ir pristatė lietuviams, šį lapkritį tryliktą sykį surengtuose Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimuose buvo pripažintas geriausiu metų albumu. Antrą apdovanojimą dainininkas gavo už geriausią ilgą muzikos vaizdo klipą. Juaneso triumfą ir kitas įspūdingas ceremonijos akimirkas šį vakarą pamatys „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2012, 10:49 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:01 AM

Gerbėjų širdis visame pasaulyje pavergęs dabar jau 19-kos šių statulėlių savininkas Juanesas tą vakarą Las Vegase (JAV) pirmą kartą pasirodė kartu su legendiniu gitaristu Carlosu Santana.

„Jis yra mano dievaitis nuo vaikystės. Stovėdamas šalia jo jaučiausi tarsi sapne“, - džiaugėsi 40-metis Juanesas, scenoje atlikęs dainą su gitaros virtuozu.

Melodingą šio dueto šou bei ugningus kitų Lotynų Amerikos muzikos žvaigždžių pasirodymus šį penktadienį 21 val. 40 min. pamatys ir „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai.

Merginų kraują kaitins radijo stočių topuose dar neseniai karaliavusi brazilų atlikėjo Michelio Telo daina „Ai Se Eu Te Pego“ bei amerikiečių reperio Pitbullio kūrinys „Don‘t Stop the Party“. Ir tai - tik dalis Lotynų Amerikos „Grammy“ staigmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.