„Pop Ladies“ pristato agresyvų įvaizdį

Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Liepa Mondeikaitė bei Katažina Niemycko, susibūrusios į grupę „Pop Ladies“, pristato naują įvaizdį. Jį merginos vadina seksualiu, drąsiu ir net agresyviu.

Naujasis "Pop Ladies" įvaizdis.
Naujasis "Pop Ladies" įvaizdis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-01 16:12, atnaujinta 2018-03-14 23:16

„Mūsų naujųjų kostiumų detalės sukurtos Rusijoje. Oksana kreipėsi į dizainerį ir paprašė mums sukurti kažką agresyvaus. Kodėl pasirinkome būtent tokias detales ir medžiagą? Todėl kad į muzkinę rinką atėjome agresyviai, mūsų koncertiniai grafikai užpildyti jau iki kovo mėnesio ir mes neketiname sustoti. Taip, mes drasiai tariame: „mes šioje rinkoje stipriausios!“ Mes lyderiaujam ir neketinam užleisti savo pozicijų“, - sako N.Bunkė.

„Visų keturių atlikėjų popliarumas ir profesionalumas nereiklavo daug laiko įsitvirtinti ir sulaukti pripažinimo iš klausytojo ir užsakovo. Kiekviena į šią grupę atsinešėme savo klausytoją ir gerbėją, tad mūsų programa ir įvaizdžiai skirtingi. Mūsų planuose - įrašai, repticijos ir darbas. Mes norim palepinti savo gerbėjų ausis ir akis“, - teigia O.Pikul.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.