Iš Seimo į sceną D. Meiželytė grįžo su trenksmu - Kauno restorane šėlo iki paryčių

Politikos atsisakiusi buvusi Seimo narė Donalda Meiželytė vėl triukšmingai grįžo į pramogų pasaulį. Vėlų penktadienio vakarą sausakimšame Kauno restorane „Legenda“ 37 metų dainininkė surengė pirmąjį savo koncertą po ketverių metų Seimo narės kadencijos.

Su į sceną grįžusia D. Meiželyte Kauno publika siautė iki vidurnakčio.<br>P. Mantautas
Su į sceną grįžusia D. Meiželyte Kauno publika siautė iki vidurnakčio.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2012-12-01 17:50, atnaujinta 2018-03-14 23:13

Į sceną D. Meiželytė užlipo vilkėdama ryškiai raudoną seksualią suknelę. Vos užtraukusi pirmąją dainą atlikėja nuo stalų privertė pakilti kone visus restorano svečius. Kartu su apie linksmą gyvenimą dainavusia energingai nusiteikusia D. Meiželyte publika šoko ir dainavo. Moteris iš įsisiautusių gerbėjų net gavo gėlių.

Tą vakarą „Legendoje“ buvo švenčiamos vienerios vestuvės ir keli gimtadieniai. Kiti svečiai į šią vietą tvirtino vien dėl linksmuolės D. Meiželytės. Bilietas į atlikėjos koncertą kainavo 20 litų.

„Man labai patinka Kauno publika, nes ji mėgsta savaitgaliais eiti į restoranus, kur sočiai valgo ir daug linksminasi“, - nuo scenos kalbėjo dainininkė.

Nors dvi valandas lietuviškai ir angliškai dainavusi atlikėja iš pirmo žvilgsnio restorane jautėsi labai laisvai, viduje ji jautė jaudulį ir net šiek tiek baiminosi, kad nepamirštų kai kurių kūrinių žodžių.

„Žinote, taip ilgai nebuvo intensyvios koncertinės veiklos. Pergyvenau, kad koks žodis atmintyje neužstrigtų“, - neslėpė D. Meiželytė.

Moteris prasitarė, kad per ketverius Seime praleistus metus ji ne kartą dainavo šeimos ar įvairiose bendruomenių šventėse, tačiau tai nebūdavo ilgi koncertai.

Į „Legendą“ D. Meiželytė atvyko pakviesta jos savininko Gedimino Juodeikos, su kuriuo prieš kelerius metus dalyvavo „Lietuvos ryto“ televizijos šou „Burbulas“.

„Labai laukiau dienos, kada Donalda pagaliau baigs politikės karjerą ir vėl grįš į pramogų pasaulį. Pakviečiau ją vos sužinojęs, kad ji neiškėlė kandidatūros antrai kadencijai. Atsakyti senam bičiuliui ji tikrai negalėjo“, - tvirtino G. Juodeika.

Tik po vidurnakčio pasirodymą baigusi D. Meiželytė tvirtino, jog į į Kauną atsivežė visą savo repertuarą. Gerbėjai neišgirdo tik dar nespėtų pamiršti atlikėjos dažnučių.

„Dažnutės buvo televizijos laidos dalis. Jų populiarumu niekada nesinaudojau. Nebus ir jų dabar“, - tikino D. Meiželytė.

Po sėkmingo koncerto Kaune moters laukia daugiau pasirodymų. Gruodį atlikėja pakviesta į šešis koncertus. Ji yra gavusi kvietimų ir kitiems metams. Nuo vasario mėnesio prasidėsiančiame „Chorų karų“ sezone buvusi parlamentarė taps Tauragės krašto choro generole.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.