Naują albumą išleidžianti grupė „Merlin“: „Vogti muziką nėra norma“

„Kai kurie žmonės siekia legalizuoti prostituciją, kai kurie - „žolę“, o mes nusprendėme legalizuoti muziką“, – naujo albumo išleidimo išvakarėse kalbėjo grupės „Merlin“ lyderis Feliksas Kutka.

F. Kutka stengiasi naudotis tik legaliai pasiekiama muzika ir taip elgtis ragina visus.<br>J. Stacevičius
F. Kutka stengiasi naudotis tik legaliai pasiekiama muzika ir taip elgtis ragina visus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 6:22 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:02 PM

„Ne paslaptis, kad dauguma žmonių nesuka sau galvos dėl nelegaliai iš tam tikrų interneto tinklalapių atsisiųstos muzikos ir kitos intelektinės nuosavybės. Savo albumo pristatymo koncertais bandysime atkreipti dėmesį į šią opią problemą“,- rimtus ketinimus dėstė Feliksas ir užtikrino, kad tai nėra tušti žodžiai - jis ir pats stengiasi naudotis tik legaliai pasiekiama muzika ir kita informacija.

„Atskleisiu mažą „paslaptį“: muzikos kūrėjai ir atlikėjai gyvena iš koncertų, o taip pat ir iš savo kūrybos – muzikinių diskų - pardavimų. Dar viena „paslaptis“ - muzikos autoriai ir atlikėjai tokie patys žmonės kaip ir visi kiti: jie valgo, naudojasi autotransportu, moka mokesčius. Valstybinės institucijos nepakeis mūsų elgesio, mes turim keistis patys ir pagaliau suprasti, kad vogti iš kitų nėra norma. Aš tikiu, kad sąžiningų žmonių yra ir jų tik daugės“, - įsitikinęs romantiškasis rokeris F. Kutka.

Tad ką legalizuoja grupė „Merlin“? Naująjį savo albumą - „12 mėnuo“. Pirmas legalizacijos etapas – albumo pristatymas - įvyks 2012 m. gruodžio 12 dieną muzikiniame klube „Tamsta“. Renginio šūkis taip ir skambės: „Mes už legalizaciją!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.