Žiemą pasitinkant: „Colours Of Bubbles“ pristato „apsnigtą“ dainos „Cut It Out“ klipą (video)

Dainą „Cut It Out“ Šiaulių grupė „Colours Of Bubbles“ praėjusią savaitę vėl atliko alternatyvių muzikos apdovanojimų T.Ė.T.Ė. pristatyme - ten jie buvo pakviesti, kaip 2012-ųjų roko grupės titulo laimėtojui. Spustelėjus šaltukui, grupė rodo ir savo dainos „Cut It Out“ naują vaizdo versiją, kurią nufilmavo Edvinas Greičius iš „Edvinas Pictures“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 1:38 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:15 PM

„Kadangi nesiekiu iš to pasipelnyti, būtų džiugu, jei jaunos grupės jaustųsi drąsiai ir kreiptųsi dėl klipų ar fotografijų“, - sakė nekomercinius projektus kuriantis E. Greičius, fiksuojantis jaunų ir perspektyvių „indie“ grupių bei atlikėjų veiklą. Vaikino videografijoje taip pat galima išvysti Marką Palubenką, „Mark Fiction“ ir kitus klausytojams jau pažįstamus veidus.

Vasariška ir akustinė „Cut It Out“ versija šiemet švystelėjo kultinėje akustinių koncertų serijoje „Vilnius Temperature“, jos versija su „Rhytm Junkies“ vokalistės Mildos Stasaitytės dalyvavimu nuskambėjo daugelyje Lietuvos ir Latvijos vasaros festivalių.

„Kūrinys lydėjo mus visus šiuos metus ir atspindi mūsų atstovaujamą „indie‘n‘country“ roką. Jį atlikome ir akustiškai, ir didžiausiuose roko festivaliuose. Dabar turime ir žiemišką „Cut It Out“ klipo versiją. Tiesa, joje nepamatysite Mildos, kuri įdainavo moterišką vokalinę partiją. Taip jau sutapo... juk daina yra apie tai, kaip mergina palieka vaikiną, ar ne?“ - pusiau juokais sakė grupės vokalistas Julius Aleksovas.

„Colours Of Bubbles“ susikūrė prieš septynerius metus Šiauliuose. Lietuvoje ir užsienyje grupė surengė gerokai per šimtą koncertų, dalyvavo tokiuose festivaliuose kaip „Galapagai“, „Tamsta“, „Be2gether“, o taip pat „Summer Sound“ ar „Positivus“ Latvijoje. 2012 m. grupė alternatyviosios muzikos apdovanojimuose T.Ė.T.Ė. buvo pripažinta geriausia roko grupe Lietuvoje.

„Colours Of Bubbles“ klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.