M.A.M.A. scenoje - ir M. Jankavičius, S. Povilaitis, „Empti“, „Žalvarinis“ bei I. Narkutė

Sausio 11 dieną Kauno “Žalgirio” arenoje įvyks antrieji Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A. 2012. Jų organizatoriai atskleidžia dar daugiau didžiausio metų renginio dalyvių, o taip pat įspėja, kad jau gruodžio 10 d. bilietai pabrangs. Paskelbta, kad pasirodymus apdovanojimų ceremonijai ruošia Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, „Empti“, „Žalvarinis“ ir Stasys Povilaitis.

"Lietuviškasis Frankas Sinatra" S. Povilaitis taip pat pakviestas dainuoti M.A.M.A. šventėje.<br>J. Stacevičius
"Lietuviškasis Frankas Sinatra" S. Povilaitis taip pat pakviestas dainuoti M.A.M.A. šventėje.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2012, 1:08 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:34 PM

Šventę rengiančios asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla teigia, kad susidomėjimas didžiausioje šalies arenoje vyksiančia M.A.M.A. 2012 ceremonija yra pastebimas visoje Lietuvoje. „Oficialūs tiketa.lt duomenys rodo, kad bilietus noriai perka ne tik Kauno ar Vilniaus gyventojai. Juos taip pat entuziastingai “šluoja” Klaipėdoje, Telšiuose, Utenoje, Marijampolėje, Alytuje. Džiaugiamės, kad M.A.M.A. 2012 jau antrus metus yra ne vieno miesto, o visos šalies muzikos šventė ir darome viską, jog susirinkusiems ji paliktų pačias geriausias emocijas“, - sako M. Tyla.

Ceremonijos režisierius Kęstutis Jakštas tikina, kad apdovanojimų scenoje vieni kitus keisiantys garsiausi ir mėgstamiausi įvairių muzikos žanrų atstovai jau pradėjo repetuoti savo efektingus pasirodymus. Be to, režisierius atskleidžia tuos, kurių vardai iki šiol buvo laikomi paslaptyje.

„Programoje dalyvaus praėjusiais metais vieną įstabiausių pasirodymų prie dviejų fortepijonų M.A.M.A. scenoje surengę M. Jankavičius ir I. Narkutė. Jų duetas jau įėjo į Lietuvos muzikos istoriją. Šįkart jie dirbs atskirai, tačiau kiekvienas rengia įsimintiną numerį. Mantui pritars didžiulis būrys profesionalių muzikantų, o I. Narkutės muzika ne perkeltine, o tiesiogine prasme pakels nuo žemės, - užsimena K. Jakštas. – Apdovanojimų vakarą naujoje šviesoje nušvis ir ugningieji folkloro puoselėtojai – unikali grupė „Žalvarinis“, savo ekspresija pavergs „Empti“, nustebins S. Povilaitis, kuris pateisins ne tik lietuviškojo Franko Sinatros, bet ir amžinai jauno scenos vilko vardą. Be to, renginio vakarą pasirodymus publikai dovanos dar kelios jaunos merginos, kurių vardus kol kas dar noriu išlaikyti paslaptyje.“

Didžiausia metų muzikos fiesta truks bemaž keturias valandas. Ceremoniją tiesiogiai transliuos TV6, TV3 ir tv3play.lt. Ją ves jaunimo dievukai „radistai“ – Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius iš radijo stoties ZIP FM ir dar keli žinomi veidai, kurie bus paskelbti jau netrukus.

„Tikime, kad apdovanojimai bus linksmi ir išmoningi. Be to, ten susirinks visas Lietuvos žvaigždynas. Todėl bilietas į M.A.M.A. 2012 yra tikrai šauni kalėdinė dovana tiek sau, tiek draugams ir artimiesiems. O planuojantys juos įsigyti turėtų tai padaryti jau dabar, nes nuo gruodžio 10 d. bilietai brangs. Šiuo metu pigiausieji kainuoja kiek daugiau nei 30 litų, o brangiausieji – VIP bilietai - įvertinti 600 litų. Į šią sumą įeina bilietas dviems į renginį pačiame geriausiame sektoriuje, galimybė dalyvauti geidžiamiausiame šventės „afterparty“ klube „Mojo Lounge“ ir nakvynė dviems su pusryčiais viešbutyje „Ibis Kaunas Centre“. Bilietus platina „Tiketa“, - sako M. Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.