Premjera: „The Killers“ šventinės dainos klipe Kalėdų senelis virto aršiu baikeriu (video)

Populiarioji amerikiečių grupė „The Killers“ liko ištikima savo tradicijoms. Kvartetas iš Las Vegaso jau septintą gruodį iš eilės išleidžia naują dainą, skirtą Kalėdoms. Tiesa, šiuose kūriniuose paprastai nėra dainuojama apie Kalėdų senelį ir eglutę – muzikantai į žiemos šventes žvelgia alternatyviai. Antradienį pristatytas vaizdo klipas, sukurtas jau septintai „The Killers“ kalėdinei dainai - „I Feel It In My Bones“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2012, 7:36 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:16 PM

Šįmet naują albumą „Battle Born“ išleidusi grupė, kurios dainininkas Brandonas Flowersas turi lietuviško kraujo, Kalėdų dainas pristatydavo net ir tais metais, kai nevykdydavo jokios aktyvios veiklos.

Dainos „I Feel It In My Bones“ vaizdo klipe Kalėdų senelis yra toks, kokio vaikai tikriausiai nenorėtų sutikti – rūkantis cigaretes ir maniako veido išraiška vairuojantis motociklą.

Jį suvaidino Ryanas Pardey – muzikantas, didžėjus ir aktorius iš Las Vegaso, su „The Killers“ bendradarbiaujantis jau ne pirmą sykį. 2007-aisiais jis suvaidino Kalėdų senelį grupės klipe „Don't Shoot Me Santa“. Ryanas taip pat yra subūręs grupę „Halloween Town“, kurioje groja „The Killers“ nariai.

Pelnas, gautas pardavus dainos įrašą, bus skirtas kovos su ŽIV plitimu Afrikoje fondui.

Dainos „I Feel It In My Bones“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.