Lenkijos festivalyje „Open'er“ koncertuos grupė „Kings Of Leon“

Didžiausias Rytų Europoje muzikos festivalis „Open'er“ toliau džiugina savo gerbėjus. Nors renginys Lenkijos mieste Gdynėje vyks tik kitą vasarą, paskelbta jau trečioji garsi užsienio grupė, kuri pasirodys festivalyje. Tai – JAV rokeriai „Kings Of Leon“, šiuo metu studijoje ruošianti jau šeštąjį albumą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-07 14:30, atnaujinta 2018-03-14 19:25

Gerbėjai visame pasaulyje nekantriai laukia naujų grupės narių brolių Followillų dainų ir koncertų. Vienas jų kitų metų liepos 6-ąją įvyks Gdynėje.

2008-aisiais išleistas grupės albumas „Only By The Night“ buvo parduotas daugiau nei 6,5 milijono egzempliorių tiražu, pelnė „Kings Of Leon“ keturis „Grammy“ apdovanojimus ir pasiekė pirmąją „topų“ vietą penkiose valstybėse. Albumą lydėjo beveik dvejus metus trukusios gastrolės, po kurių grupė išleido dar vieną septynženkliu tiražu parduotą albumą „Come Around Sundown“. Grupės hitai „Sex On Fire“, „Use Somebody“, „Radioactive“, „Pyro“ yra puikiai žinomi visiems roko gerbėjams.

Pernai rudenį grupė paskelbė apie karjeros pertrauką, jos nariai norėjo skirti daugiau dėmesio šeimai. Kitais metais „Kings Of Leon“ sugrįš su nauju albumu ir koncertais, kuriuose skambės ir žymiausi grupės hitai.

Jau anksčiau paskelbta, kad liepos 3-6 dienomis vyksiančiame festivalyje koncertuos britų grupė „Blur“ ir amerikiečiai „Queens Of The Stone Age“.

„Kings Of Leon“ hitas „Sex On Fire“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.