„Skamp“ ir „Artrace“ naują dainą „Revolution“ atliko Vilniaus turguje (video)

Naują albumą po kelerių metų pertraukos išleisti besiruošianti grupė „Skamp“ pristato pirmąją jo „kregždę“ - dainą „Revolution“, kurią įamžinti padėjo kūrybinis kolektyvas „Vilnius Temperature“. Neįprastose vietuose Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymus filmuojanti komanda „Skamp“ ir jų bičiulių duetą „Artrace“ šįkart pakvietė į Halės turgų Vilniuje – daina „Revolution“ buvo nufilmuota, termometrui rodant du laipsnius šalčio.

„Skamp“ po keleto metų pertraukos ruošia naują albumą.<br>J. Stacevičius
„Skamp“ po keleto metų pertraukos ruošia naują albumą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-09 15:17, atnaujinta 2018-03-14 18:32

„Naujame albume norime pabandyti įrašyti duetus su jaunais atlikėjais – tarp jų bus Berta Timinskaitė, „Artrace“ ir kiti“, - lrytas.lt pasakojo grupės vokalistė Erica Jennings.

Pirmasis tokio bendradarbiavimo vaisius – daina „Revolution“. „Artrace“ - muzikos mėgėjams jau neblogai žinomas Aurimo Galvelio ir Justo Kulikausko duetas, 2011-aisiais laimėjęs jaunų atlikėjų konkursą „Garažas“, po metų dalyvavęs „Eurovizijos“ atrankoje ir jau susukęs vaizdo klipą „Fly LT“.

Vaizdo klipe matyti, kad „Skamp“ ir „Artrace“ improvizuotas pasirodymas nudžiugino turgaus prekeivius ir lankytojus – dabar žiemos savaitgalį internete pasirodžiusiu klipu pasidžiaugti siūlome ir lrytas.lt skaitytojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.