Premjera. 17-metis atlikėjas D. Žygas pristato dainos „Sugrius pasaulis be tavęs“ klubinę versiją (audio)

Septyniolikmetis Deividas Žygas - jaunas vaikinukas iš Utenos, kuris 2012 metų vasarą išleido autorinę dainą „Sugrius pasaulis be tavęs“. Ši daina jau pelnė gausų muzikos gerbėjų susidomėjimą. Dainininkas nusprendė ją pritaikyti ir šokių aikštelėms - pristatydamas klubinę kūrinio versiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-09 17:01, atnaujinta 2018-03-14 18:29

„Tai naujas žingsnis į priekį, nauja pradžia, kuri verčia tobulėti“, - sako Deividas, apibūdindamas savo debiutą. Jis pabrėžia, kad negalima stovėti vietoje, o ypatingai muzikoje. „Aš ne iš tų žmonių, kurie bet kokiais būdais siekia reklamos, būti atpažintais ar įžymiais. Žinau, tai galbūt naivoka, bet stengiuosi save reklamuoti kitokiais būdais. Pavyzdžiui, dainomis“.

Šiuo metu Deividas intensyviai dirba su naujais projektais bei kūriniais. Vieną iš jų šiandien pristato jums. Tai jau populiarumo sulaukusios dainos „Sugrius pasaulis be tavęs“ klubinė versija.

Paklaustas, kodėl nusprendė išleisti šios dainos klubinę versiją, vaikinukas atsako, jog tai įvyko ekspromtu ir visiškai netikėtai: „Šio pasiūlymo sulaukiau, kai tik išleidau pirmąją, pagrindinę šios dainos versiją, bet tik neseniai pradėjome dirbti su šiuo projektu. Viliuosi, kad rezultatas išėjo neblogas“.

Deividas džiaugiasi, kad jam šią versiją sukūrė dar populiarumo laiptais kylantis, vienas iš jauniausių didžėjų Lietuvoje – Montelo. Dainininkas viliasi, kad tai - ne paskutinis projektas kuriam jis talkino: „Tikiuosi, ši versija atras savo klausytojų ratą, nes tai - kitoks stilius“.

D. Žygo dainos „Sugrius pasaulis be tavęs“ klubinė versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.