Naujųjų sutikimas klube „Gargaras“ - su „Echomen“ ir geriausiais Kauno didžėjais

Jau šiandien aišku, kad didžiausias naujametinis šokių muzikos karnavalas Kaune vyks klube „Gargaras“. Čia gruodžio 31-ąją iki dvylikos skaičiuos daugiau nei tūkstantis klubinėtojų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 12:32 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:10 PM

Šventės varikliu taps Didžiosios Britanijos „progressive“ hauso muzikos ikona „Echomen“ ir spalvingas Kauno didžėjų ketvertas. Stipriajai lyčiai atstovaus Kastis Torrau su Donatello, moteriškais kerais naktį papuoš Emma ir SoundsBeauty.

„Metų sandūroje gimtojo Kauno nekeisime į jokius pajūrius ir sostines. Grosime savo mieste“, – patvirtino Kastis Torrau.

„Gargaras“ šiemet be konkurencijos buvo geriausia klubinė erdvė groti visoje Lietuvoje. Minia gražių žmonių, stiprus judesys, ideali klubinė atmosfera. Alternatyvų, kur sutikti 2013-uosius, net nesvarstėme“, – sakė Donatello.

Naujųjų metų naktį atlikėjai lips ant galingomis garso ir šviesų sistemomis, LED ekranais papiktintos, o tiksliau – palinksmintos, didžėjų pakylos.

Griausmingu žingsniu į 2013-uosius klubinių renginių agentūra „Atari Solutions“ užbaigs dar vienus sėkmingus metus.

Agentūros klubinės naktys „Gargare“ šiemet buvo užpildytos – pradedant „Muzikos“ serijos renginiais, įsimintinu Didžiosios Britanijos didžėjaus Jameso Zabielos vizitu, baigiant tūkstantine Helovyno fiesta.

Praėjusius Naujuosius metus „Atari Solutions“ Kaune pasitiko su Ignu ir „Radistais“. Į karnavalą „Pure Reivas 2012“ buvo parduoti visi bilietai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.