Kalėdos Kauno „Gargare“ - su L. Somovu ir Jazzu, „Skamp“ bei M. Jankavičiumi

Pačios geriausios, šilčiausios ir tikriausios dovanos – ne tos, už kurias sumokame daugiausiai, bet tos, kurios sklinda iš širdies. Į „Gargaro“ sceną gruodžio 25-ąją kopsiantys vieni populiariausių Lietuvos atlikėjų Leonas Somovas ir Jazzu, „Skamp“ ir Mantas Jankavičius visi kaip vienas pritaria tam ir pažada, kad jų koncertinės programos Kalėdų vakarą bus pripildytos tikro šventinio stebuklo.

M. Jankavičius Kalėdas švęs Kaune.<br>V. Balkūnas
M. Jankavičius Kalėdas švęs Kaune.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2012, 2:15 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:41 PM

Keliasdešimt tūkstančių gerbėjų socialiniuose tinkluose skaičiuojantis L. Somovo ir Jazzu duetas populiarumu nedrįsta skųstis ir tikrame gyvenime. Metams baigiantis elektroniką, gyvus instrumentus ir tikrus jausmus scenoje maišantys muzikantai vos spėja sveikintis su sausakimšomis salėmis. Nuo pat „gimtojo“ klubo „Tamsta“ Vilniuje ir jaukaus koncerto Druskininkuose iki itin gausiai į renginius susirinkusių melomanų Amsterdame ir Kopenhagoje. Vasarą kūrinį „Pretender“ pristatę atlikėjai ruošia naujų savo kūrinių puokštę, taip pat tiek L. Somovas, tiek Justė Arlauskaitė įtemptai dirba su soliniais projektais.

Jau beveik 15 metų gyvuojanti tarptautinė „Skamp“ šeimyna net neslepia, kad Kalėdos – mėgstamiausia kiekvieno grupės nario šventė. Ir kasmet baigiantis gruodžiui jie daro tai, ką moka geriausiai – koncertuoja. Prieš dešimt metų vokalistė Erica Jennings pirmą kartą sučiulbėjo „Coming Home For Christmas“, ši nuotaikinga kompozicija būtinai suskambės ir „Gargare“. Kalėdinį hitą palydės svarbiausi „Skamp“ karjeroje išpopuliarėję kūriniai ir, be abejo, po penkerių metų pertraukos ką tik pristatytas naujasis jų darbas „Revolution“.

M. Jankavičius jau galėtų būti tituluojamas „Gargaro“ Kalėdų simboliu. Superhito „Čiuožki“ atlikėjas ir pernai gražiausias metų šventes sutiko sveikindamas čia susirinkusius gerbėjus. Mikrofoną su vaidyba derinantis pagrindinis kultinio lietuvių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ aktorius šiemet turės naujienų – spalį pristatytas naujausias jo kūrinys „Laisvi drugeliai“. Jį Mantas parašė to paties pavadinimo spektakliui Panevėžio J. Miltinio dramos teatre, kuriame taip pat atlieka svarbiausią vaidmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.