„Liūdni slibinai“ artėjančias šventes pasitinka kalėdine daina (video)

Prieš porą mėnesių savo antrąjį albumą pristatę „Liūdni slibinai“ artėjant šventėms rūpinasi savo grupės moterimi ir silke. Aistė Lasytė lyg išprotėjusi laukia Kalėdų ir Kūčių vakaro, nors jai labai nepatinka silkė. O grupės vyrai Dominykas Vaitiekūnas ir Vaidas Kublinskas sakosi esą priversti pasiduoti šiai švenčių laukimo magijai. Šmaikščioji trijulė dalinasi savo vienintelės moters švenčių laukimu, kuris skamba naujai įrašytame jų vaizdo sveikinime „Ji laukia Kalėdų“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2012, 12:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:33 PM

„Aš labai laukiu Kalėdų, nes po jų bus šiek tiek paprasčiau bendrauti su Aiste, kuri yra apsėsta kalėdinės manijos ir apie nieką kitą negalvoja - tik apie jas“, - pritrūkęs dėmesio guodžiasi Dominykas. O Aistė skuba jam moteriškai prieštarauti, kad ji visai nelaukia Kalėdų, nes kuo greičiau jos ateis, tuo greičiau ir pasibaigs. Užsispyrusia išraiška pabrėžia, kad dėl jos Kalėdos išvis galėtų neateiti, nes ji norėtų gyventi Kalėdų laukimu ištisus metus.

Proto balsą jiems ramiai primena Vaidas. „Svarbiausia šiuo metu, kaip ir visada, žmonės, esantys šalia mūsų, ir silkė, kurią su tais žmonėm valgom. Todėl ir palinkėkim geros silkės ir dar geresnių žmonių greta“, - kalba Kalėdų laukimui šiemet taip pat sunkiai atsispiriantis V. Kublinskas.

Belaukiant žiemos švenčių „Liūdni slibinai“ toliau nepavargdami ragina išsivalyti savo jausmus bei mintis nuo dvasios konservantų „Ė“ ir pasitikti naujus metus su švaresnėmis galvomis bei tyresnėm širdim. Patys atlikėjai, rudenį sėkmingai surengę naują albumą pristatantį koncertinį turą be jokių „Ė“, 2013 metais tęs savo misiją be „Ė“. Vasario 21 dieną artistiškos energijos nestokojantys atlikėjai koncertuos tėvynainių okupuotame Londone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.