Prieš atrankos pusfinalį G. Vaitkutė žiūrovus agituoja lietuvišku konkursinės dainos variantu (video)

Dainininkė Girmantė Vaitkutė šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje su aštuoniais konkurentais grumsis dėl vieno iš keturių kelialapių į gruodžio 20-ąją vyksiantį „Eurovizijos“ atrankos finalą. Ketvirtadienį nufilmuotame koncerte atlikėjos dainą „Time To Shine“ gerai įvertino komisija, tačiau Girmantė nusprendė, kad nepakenks balsuojantiems žiūrovams padainuoti ir lietuviškai. Internete ji išplatino vaizdo klipą „Tik leisk“. Tai - lietuviška akustinė „Time To Shine“ versija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2012, 3:01 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:26 PM

„Antrojo pusfinalio ir gražios žiemos proga turiu Jums ankstyvą kalėdinę dovaną. Klausykite, dalinkitės – tikiuosi, jaukumas ir ramybė, kurią jautėme atlikdami dainą ir filmuodami šitą video, ras kelią ir į Jūsų širdis“, - socialiniuose interneto tinkluose paskelbė Girmantė.

Mergina neslepia, kad nacionalinis „Eurovizijos“ dainų konkursas, kuriame ji pristato dainą „Time To Shine”, yra puiki proga save parodyti ir pasiekti daugelio Lietuvos klausytojų širdis: „Iš šio konkurso tikiuosi naujų patirčių, išbandymų ir naujo savęs atradimo”. Galbūt todėl apie pergalę mergina sakė taip pat daug negalvojanti: „Žinoma, blogas tas kareivis, kuris nenori būti generolu, bet tokiuose konkursuose, kaip „Eurovizija“, niekada nieko nesuplanuosi” – tęsė Girmantė, tvirtindama, kad atstovavimas Lietuvai Švedijoje būtų, kol kas, didžiausias ir nuostabiausias pasiekimas jos karjeroje. „Tikiu, akimirkai ar kelioms pasaulis apsiverstų aukštyn kojomis”, – sakė mergina.

Tiesa, grupės „Bekešo vilkai”, kurios pagrindinė vokalistė yra Girmantė, gerbėjams nerimauti nėra ko – energinga mergina neketina palikti grupės ar skirti jai mažiau laiko. Šiuo metu vyksta intensyvus darbas: grupė įrašinėja albumą, ruošiasi koncertams.

Lietuviška Girmantės „eurovizinės“ dainos versija „Tik leisk“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.