V. Mae pasirodymui Vilniuje ruošėsi nuo šeštos valandos ryto

Vilniaus Pramogų arenoje ketvirtadienio vakarą susirinko tūkstančiai Vanessos Mae gerbėjų. Azijiečių kilmės britų smuikininkė, Lietuvoje viešėjusi jau keletą sykių, jiems pristato koncertą su grupe ir choru, kuriam ruošėsi itin kruopščiai – repetuoti pradėjo dar neprašvitus.

Sostinės Pramogų arenoje koncertavo smuiko virtuozė Vanessa Mae.<br>V. Ščiavinskas
Sostinės Pramogų arenoje koncertavo smuiko virtuozė Vanessa Mae.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2012, 10:06 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:41 PM

Lrytas.lt jau rašė apie gausius muzikantės ir jos 20 asmenų palydos pageidavimus, tarp kurių – ne tik daug įvairių maisto produktų ir gėrimų, bet ir viešbučio skirta salė repeticijoms. Paaiškėjo, kad pastarasis noras nebuvo atsitiktinis.

Į Lietuvą 34-erių V. Mae atvyko iš Latvijos sostinės – viešnagės Vilniuje išvakarėse surengė koncertą Rygos arenoje.

Apie šeštą valandą ryto į Vilnių atvykusi ir viešbutyje „Radisson Blu Astorija“ apsistojusi muzikantė iškart ėjo ne į lovą ilsėtis po kelionės, o repetuoti.

Jau aštuonerius metus naujo albumo neišleidusi atlikėja turi platų repertuarą, tad kiekvienų gastrolių metu keičia programą.

Atlikėja, kuri smuiku groja ir klasikos, ir popmuzikos kūrinius, visada šiltai sutinkama Vilniuje. Ši viešnagė – ne išimtis, jau po pirmojo kūrinio arenoje pasigirdo ilgai skambėję plojimai.

Dviejų dalių koncertu, kuriame dalyvauja muzikantų grupė ir choras, Vanessa ketina kuriam laikui atsisveikinti su muzikiniu gyvenimu.

Garsenybės tikslas – 2014-aisiais Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse atstovauti Tailandui, šaliai, kurioje gimė jos tėvas.

„Kitais metais būtent treniruotės bus mano prioritetas“, - „Lietuvos rytui“ prieš viešnagę sakė V. Mae.

Prieš dvejus metus Vilniuje viešėjusi muzikantė tą kartą Lietuvoje praleido dvi dienas ir rado laiko pasivaikščioti po senamiestį.

Šį sykį ji tikriausiai to nedarys – jau penktadienį išvyks iš Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.