Naują dainą „Aš“ pristačiusi „Lietuvos balso“ laimėtoja J. Jegorova: „Noriu pakilti laipteliu aukščiau“ (audio)

Nuo TV šou „Lietuvos balsas“ laimėtojos Julijos Jegorovos veido pirmadienio vakarą nė akimirkai nedingo šypsena. Kitų metų pradžioje debiutinį albumą išleisti ketinanti atlikėja į sostinės centre įsikūrusią kavinę „Coffee Inn“ bičiulius ir žurnalistus sukvietė pasiklausyti naujo jos repertuaro kūrinio – dainos „Aš“, kurios klipo dalyviais galėjo tapti kiekvienas atėjęs. „Ji bus Lietuvos pramogų verslo karalienė“, - komplimentų dainininkei negailėjo jai patarimais talkinanti žinoma atlikėja Rosita Čivilytė.

J. Jegorovos singlo "Aš" pristatymas.<br>J. Stacevičius
J. Jegorovos singlo "Aš" pristatymas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 17, 2012, 9:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:00 PM

Palaikyti bičiulės į kavinę rinkosi šou „Lietuvos balsas“ dalyviai ir kiti dainininkai – Ieva Zasimauskaitė, Gabrielius Vagelis, Artūras Žabas – Beissoul, Berta Timinskaitė.

Visi renginio svečiai buvo fotografuojami – jų nuotraukos vėliau bus panaudotos kūrinio „Aš“ vaizdo klipui.

„Ateityje ją tikrai matau su karūna. Kol kas galbūt jai kiek trūksta muzikinės aistros, bet manau, kad ją Julija dar atras. Bet čia tik mano pamąstymai.

Tikiu, kad ji nepadarytų gėdos ir „Eurovizijoje“. Ji yra gera tradicinio „r'n'b“ stiliaus dainų atlikėja. Jai tinka dainos, kuriuose daug dramos, lyrikos“, - sakė R. Čivilytė.

Berta, buvusi Julijos varžovė, dabar darbuojasi jos vadybininke. Berta vakarėlį pradėjo, atlikdama dainą „Missing You, Missing Me“ - kūrinį, kurį šįmet atliko „Eurovizijos“ atrankoje.

„Eurovizija“ Bertą ir Juliją pavertė likimo seserimis. Abi dainininkės iškrito po pirmojo atrankos etapo. Tiesa, paaiškėjo, kad Julijos daina „I'll Carry You“ bet kuriu atveju nebūtų galėjusi tęsti kovos – anksčiau nei leidžiama pagal taisykles ją yra viešai atlikusi kita dainininkė Vokietijoje.

„Ta diena, kai dalyvavau atrankoje, man buvo visiškai bloga. Tai atsispindėjo ir mano pasirodyme. Turbūt tai buvo lemta nutikti.

Tai nereiškia, kad aš atsiribojau nuo „Eurovizijos“. Seniai svajojau dalyvauti šiame konkurse, tikiu, kad vieną dieną tai nutiks“, - sakė Julija.

Dainininkės albumą, kuris turėtų pasirodyti vasarį, prodiusuoja Kanadoje gyvenantis, vienoje šios šalies įrašų studijoje dirbantis lietuvis Jogaila Milkeraitis.

„Galbūt laimėjusi šou tikėjausi, kad viskas vyks kiek greičiau. Kita vertus, dėl to, kad neskubėjome leisti albumą, jis bus tik brandesnis. Visus savaitgalius skiriu albumo įrašams, dėl to mažiau koncertuoju, leidžiu sau pailsėti. Norisi jį „išdirbti“ taip, kad galėčiau didžiuotis. Sausį visi miega, bet vasarį jau driokstelėsime“, - sakė Julija.

Pusė albumo kūrinių bus atliekami angliškai, kita pusė – lietuviškai. „Lietuviškai man keista dainuoti, bet pradedu pamėgti šį dalyką. O angliškai gali dainuoti bet kokią nesąmonę, ir ji skamba gerai“, - juokėsi dainininkė, pati pradėjusi rašyti lietuviškų dainų tekstus.

Planuoti 2013-ųjų darbų ir pasiekimų dainininkė neskuba. Praėjusių metų pabaigoje neiškėlė sau jokių konkrečių tikslų, bet 2012-aisiais laimėjo „Lietuvos balsą“ ir apvertė savo gyvenimą aukštyn kojomis.

„Širdies gilumoje turiu svajonių. Noriu išleisti puikų albumą, surengti „superinį“ jo pristatymo turą per Lietuvos miestus. Noriu kaip atlikėja pakilti laipteliu aukščiau, bet jau su savo repertuaru, o ne „koveriais“, - pasakojo Julija.

Dainą „Aš“, kaip ir kitus albumo kūrinius, Julijai skyrė tarptautinio muzikos leidėjo „Universal Music“. Lietuvišką tekstą dainai sukūrė Kotryna Janutaitė.

„Tai kūrinys apie neapsisprendusius žmones, kurie vis kažką svarsto, galvoja. Jis šiek tiek atspindi mano būseną, kurią jaučiau, įrašinėdama dainą“, - šypsojosi Julija.

J. Jegorovos atliekamą dainą „Aš“ siūlome išgirsti ir įvertinti lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.