Grupė „Bix“ M.A.M.A. ceremonijoje pasirodys su šokėjomis iš Honkongo

Likus mažiau nei trims savaitėms iki muzikinių apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2012, įspūdingo šou dalyviai dėlioja paskutinius savo pasirodymų akcentus. Gruodžio pradžioje savo ketvirčio amžiaus jubiliejų su trenksmu paminėjusi grupė „Bix“ irgi nesnaudžia. Patyrusių Lietuvos rokerių pasirodymas, užtikrina grupės lyderis Saulius Urbonavičius – Samas, bus tikrai vertas kuo didžiausio dėmesio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 1:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:27 PM

Jubiliejaus koncerte „biksai“ dvi valandas džiugino žymiausiomis savo dainomis, specialiomis vaizdo projekcijomis, o koncerto pabaigoje susprogdino milžinišką pripučiamą kiaulę. Ne mažiau užvedančio pasirodymo iš šios grupės galima tikėtis ir M.A.M.A. ceremonijoje, kuri sausio 11 dieną vyks Kaune, „Žalgirio“ arenoje.

„Trinktelėsim kaip reikiant, kaip kokie „The Prodigy“. Mūsų šou bus labai geras. Aš jau viską labai „fainai“ sugalvojau“, - kukliai prisipažįsta Samas.

Ceremonijai „Bix“ ruošia ypatingai skambėsiančią vieną populiariausių savo karjeros dainų - „Tarp Europos ir Honkongo“.

„Kodėl ši daina? Tai juk didelis renginys. Todėl norėjosi ir didelės, „erdvinės“ dainos. Norėjosi išrėkti, kad mes nesame kažkokie kaimiečiai. Esame šalis tarp Europos ir Honkongo, šalis, kuri gali garsiai rėkti. Beje, pasirodymui aš iš tikrųjų atsivešiu šokėjas iš Honkongo. Tai nėra pokštas“, - sako „Bix“ lyderis.

Reikšmingą jubiliejų atšventę „Bix“ ketina 2013-aisiais nestabdyti apsisukimų ir galiausiai susigrumti dėl M.A.M.A. statulėlių.

„Visokių apdovanojimų turime, o šito – ne. Reikia jį gauti. Jei rimtai, mes ruošiamės įrašyti naują dainą, kuri pirmą kartą skambėjo jubiliejaus koncerte. Tai naujas mūsų posūkis, „biksai“ dabar surimtėję, melodingumo atsirado daugiau, tekstas padorus. Galvojame ir apie naują albumą, tik iki šiol neatsakiau sau į klausimą, ar jis šiais laikais reikalingas. Be to, neaišku, kokia forma „Bix“ turėtų jį išleisti. Įprasta gal netinka, mes juk šiokie tokie chuliganai“, - juokiasi Saulius.

„Bix“ ir šokėjos iš Honkongo – ne vienintelė priežastis, dėl kurios graibstomi bilietai į sausio 11-ąją vyksiančią ceremoniją. Šventė suburs ryškiausias daugybės žanrų žvaigždes – jau paskelbta, kad renginyje pasirodys Mantas Jankavičius, Džordana Butkutė, Marijus Mikutavičius ir „G&G Sindikatas”, “Gerai Gerai & Miss Sheep”, Donatas Montvydas, „Rondo“, „Pinup Girls“, Markas Palubenka, Ieva Narkutė, „The Perfect Pill“ ir daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.