Pasaulio pabaigos koncerto rengėjai tikisi, kad P. Gražulis pasiskelbs gėjumi

Likus vos vienai dienai iki „Pasaulio pabaigos maršo“, renginio organizatoriai skelbia visuotinę lygybę ir pažada, kad penktadienį Vilniaus kultūros bare „Kablys“ įvyksiantį paskutinį koncertą Žemėje organizuos vadovaudamiesi tik šiuo principu. Pavyzdžiui, bilietai į renginį nebrangs ir renginio dieną kainuos lygiai tiek pat, kiek ir išankstiniai. Klube nebus įrengiamas VIP sektorius, visi atvykę bus lygūs. Žurnalistams nebus taikomos jokios akreditacijos, jie turės galimybę pasijausti žmonėmis, tokiais kaip visi, ateiti į renginį su bilietu, o po koncerto jiems nebereikės skubėti rašyti reportažo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 3:16 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:18 PM

„Maršo organizatoriai tikisi, kad ši graži lygybės iniciatyva taps užkrečiamu pavyzdžiu. Kad Petras Gražulis viešai ištars: „Taip, aš gėjus!“ ir visi tai priims kaip savaime suprantamą dalyką. Kad Viktoras Uspaskichas juodosios buhalterijos lėšas išdalins senamiesčio elgetoms ir, kaip žadėjo, pasipasakos, kad nešioja raudonus apatinius su žvaigždutėmis. Kad Artūras Zuokas išvyks pasivažinėti tanku ir į kitus Lietuvos miestus. Ir kad Egidijus Dragūnas ne tik atsiprašys už savo keiksmažodžius, bet ir pirmą kartą gyvenime automobiliu nuvažiuos nuo Antakalnio iki Lazdynų pagal kelių eismo taisykles“, - skelbia koncerto rengėjai.

„Pasaulio pabaigos maršo“ organizatorius itin džiugina, kad tauta nesustoja dirbusi, kūrusi, rinkusi ir kad dar iki pasaulio pabaigos išsirinks savo „Eurovizijos“ dainų konkurso finalo atstovą – tai rodo, kad kiekviena mūsų nugyventa diena yra išties prasminga.

Naudodamiesi proga, „Pasaulio pabaigos maršo“ organizatoriai skelbia paskutinio koncerto Žemėje eigą: 21:05 – Darius Žvirblis (iš grupės „Atika“), 21:40 – „Sheep Got Waxed“, 22:20 – „Sportas“, 23:05 – „Siela“, 00:00 – „Siela“ + Bjelle „Pasaulio kraštas“ (00:05 iki pabaigos – „Siela“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.