„Gerai Gerai & Miss Sheep“ už palaikymą „Eurovizijos“ atrankoje atsidėkos nemokamu koncertu

Ką tik sudėtingą, bet sėkmingą kelią nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje nuėję „Gerai Gerai & Miss Sheep“ nori padėkoti kiekvienam prisidėjusiam prie puikių elektroninės muzikos dueto rezultatų finalinėje konkurso lentelėje ir jau gruodžio 27-ąją kviečia į nemokamą savo koncertą sostinės klube “Gluck”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2012, 5:28 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:17 AM

„Mudu kalbame muzika, todėl ir mūsiškis pažadėtasis „ačiū“ bus ne koks kitoks, o melodingas bei garsus“, - sako Žmogumi Orkestru vadinamas Gerai Gerai bei kviečia per svarbiausias metų šventes pabūti kartu.

“Beje, padėka mūsų ištikimiems ir naujausiems gerbėjams - ne vienintelė proga pasimatyti. Būtent gruodžio 27-ąją Gerai Gerai švenčia savo gimimo dieną. Tad yra dviguba proga nenurimti iki pat ryto!“ - priduria žodžio kišenėje neieškanti Miss Sheep.

Prie “Gerai Gerai & Miss Sheep” ant scenos prisijungs vieni svarbiausių judviejų bičiulių - būgnininkas Sergejus Makidonas ir vizualizacijų meistras Nulis Vaizdo.

Taip pat prie sveikinimų bei padėkų prisidės ir diskžokėjų flangą atstovaujantys bei ne ką mažiau puikiais dueto bičiuliais vadinami Benua, Mecanica, vokalistė Kami, „The Glucks“. Šventinio vakaro pradžia – 20 val., įėjimas - nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.