Skelbiame G. Bregovičiaus konkurso laimėtojus

Šventinis lrytas.lt ir renginių organizavimo agentūros „BDG Music Group“ konkursas, kurio dalyviai galėjo laimėti bilietą į G. Bregovičiaus koncertą arba jo albumą su autografu, sulaukė didelio jūsų dėmesio. Dėkojame jums už daugybę istorijų, kuriose papasakojote apie savo pažintį su šio Balkanų atlikėjo muzika, ir skelbiame konkurso laimėtojus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2012, 9:37 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:12 AM

Gruodžio 30 dieną Vilniaus Pramogų arenoje naujojo albumo „Champagne For Gypsies“ pristatymo koncertą surengsiantis G. Bregovičius, akivaizdu, daugelio jūsų gyvenime paliko ypatingą pėdsaką – daugelis jūsų parašytų istorijų tikrai vertos prizų, tačiau turėjome atsirinkti aštuonias iš jų.

Bilietą į koncertą laimėjo Juozas Kazlauskas, su G. Bregovičiaus muzika susipažinęs vakarėlyje su serbų studentais, kuris atskleidė tiesą, jog šios Balkanų tautos atstovai ir mūsų šalies gyventojai – kai kuo labai panašūs. Taip pat – Kęstutį Malinauską, kadaise Gorano koncertą pamačiusį per televizorių Didžiojoje Britanijoje, kur teko ginti TV pultelį nuo kanalą perjungti norėjusių bendradarbių. Dar vieną kvietimą padovanoti nusprendėme Silvai Blažulionytei, kurią meilė Balkanų kultūrai ir muzikai buvo nubloškusi į Serbijos kaimelį. Ketvirtasis kvietimas skirtas Majai Ptašek, kurią G. Bregovičiaus muzika pakerėjo, žiūrint filmą „Pogrindis“, ir nuo tada nepaleidžia.

Dar keturiems skaitytojams padovanosime G. Bregovičiaus kompaktines plokšteles „Alkohol“ su muzikanto autografu. Vieną jų laimėjo Zenonas Ripinskis, kadaise Gorano dainą pirmą kartą išgirdęs autobuse, kuriuo su muzikos ansambliu keliavo po Kroatiją. Taip pat – Antanas Zaleskis, kurį su Gorano muzika supažindino greitkelyje paimta pakeleivė. Dar vieną albumą laimėjo Rasa Ramanauskaitė, G. Bregovičiaus muziką išgirdusi romų tautybės bičiulio gimtadienyje. Paskutinis albumas su autografu atiteks Virgilijui Lukošiui, nepamiršusiam, kaip prieš kelis dešimtmečius pirmą sykį išgirdo tuometės G. Bregovičiaus grupės „Bijelo dugme“ muziką „Laisvosios Europos“ radijo transliacijoje rumunų kalba.

Su visais laimėtojais susisieksime asmeniškai. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir pažadame 2013-aisiais taip pat pasiūlyti jums konkursų, suteiksiančių progą išgirsti ir pamatyti jūsų mėgstamiausias muzikos žvaigždes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.