Dainininkas M. Palubenka legendinį J. Morrisoną įkūnija ir scenoje, ir nuotraukose

Artėjant metų pabaigai Atpirkėju, psichoseksualiu egzorcistu ir popkultūros pranašu vadinamo Jimo Morrisono kūryba dar kartą suskambės gyvai. Jau šį šeštadienį, gruodžio 29 d., menų fabrike „Loftas“ įvyks ilgai laukta „Tabami goes Jim Morrison“ premjera. Vieno įtakingiausių ir kontraversiškiausių 7-ojo dešimtmečio psichodelinio roko dievaičių vaidmenyje pasirodys šiuo metu ant sėkmės bangos skriejantis muzikantas Markas Palubenka.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2012, 12:56 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:57 AM

„Nebandysiu J. Morrisono kažkaip įkūnyti, nes jis nepakartojamas ir neatkartojamas, tačiau tikrai visu savo kūnu ir širdim atsiduosiu svaiginančiai „The Doors“ muzikai. Bus siurrealu, pamatysit“, – žada M. Palubenka.

Šis jaunas ir veržlus atlikėjas yra viena įdomiausių pastarųjų metų naujienų Lietuvos muzikoje. Jis subtiliai derina akustinį ir elektroninį skambesius bei dažnai scenoje pasirodo vienas. Tačiau tai netrukdo atlikėjui susirinkti visą įmanomą publikos dėmesį.   „Kol nesutikau Marko, nežinojau, kas Lietuvoje galėtų sėkmingai išpildyti moterų dievuko ir roko legendos kūrybą. Tik su Marku „Tabami goes Jim Morrison“ tapo užtektinai psichodelinis, nuogas ir jausmingas“, – „Tabami“ premjerą trumpai pristato muzikantas ir prodiuseris Viktoras Diawara.

Likus vos kelioms dienoms iki premjeros, po „Tabami goes Jim Morrison“ repeticijos netoli „Lofto“ esančioje studijoje menininkė Berta Bocullo įamžino M. Palubenką skendintį tamsoje, dūmuose ir muzikoje. Specialios fotosesijos kadrus gali pamatyti ir lrytas.lt skaitytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.