Metų pabaiga „Brodvėjuje“ - su L. Adomaičio, Arinos ir „Red Hot Chili Peppers“ dainomis

Naujametis koncertų maratonas geros muzikos klube „Brodvėjus“ įsibėgėja jau šiandien. Sostinės klubas, kuriame nuolat skamba gyvas garsas, šį vakarą naujametinių renginių ciklą pradeda švęsdamas Lino Adomaičio 15 metų buvimo scenoje jubiliejų, šeštadienį klausytojų širdis scenoje virpins bliuzo karalienė Arina, atvykstanti sveikinti sostinę su Naujaisiais iš Kauno. Naujųjų metų naktį, gruodžio 31-ąją, „Brodvėjaus“ stogą kels „Red Hot Chili Peppers“ projektas su Justinu Lapatinsku ir visomis būtinomis naujametėmis tradicijomis – šampano šovimu vidurnaktį, kokteiliais ir klubo padėkos dovanomis visiems ištikimiems lankytojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 12:50 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:25 AM

Šį vakarą L. Adomaičio gerbėjai kviečiami į koncertą, kurio metu muzikantas pristatys išskirtinę akustinę programą, sudarytą iš geriausių jo kūrinių, sukurtų per 15 metų.

„Šią programą su gitaristu Paco esame patikrinę daugelyje scenų. Grojome įvairiuose akustinės muzikos festivaliuose. Man labai smagu atlikti būtent šią programą ir būtent su Paco, nes tiems, kurie nori šiek tiek atsipūsti nuo triukšmo ir pasinerti į akustikos vandenį - šiame koncerte mes palaikysime kompaniją nuo jaukios ir šiltos „Brodvėjaus“ scenos“, - žada L. Adomaitis.

Sveiko cinizmo ir taiklaus sąmojo nestokojantis Linas savo kūryba visuomet pataiko „į tašką“. Tai – šio muzikanto sėkmės receptas. Jo talento gerbėjai tikriausiai dar ir dabar pamena dainą „Pasaulis gražus“, kurioje su savo draugu Hokšila jis apdainuoja blondinių ir skustagalvių meilę.

Akustinis jubiliejinis L. Adomaičio koncertas „Brodvėjaus“ klube – puiki galimybė šio muzikanto kūrybą išgirsti skambant kitaip. Turint omenyje, kad kosmopolitiškasis Linas turi talentą ne tik išsiskirti iš popatlikėjų būrio savo įvairiapuse kūryba, bet ir tuo, kad scenoje jis nuolat stebina netikėtomis muzikinėmis improvizacijomis.

Šeštadienį „Brodvėjaus“ scenoje turėsite progą išgirsti unikalaus balso savininkę Ariną su grupe „Veto Bank“ ir jų gyvo garso koncertą „Prisiminimai“.

1992-aisiais basakojė Arina laimėjo pagrindinį prizą prestižiniame Jūrmalos (Latvija) festivalyje. Sėkmę jau atnešė jausmingai atlikta Arūno Navadničėno daina „Rain Is Coming down“. Po metų ta pati daina Arinai „Grand Prix“ sėkmę pelnė tarptautiniame Sopoto (Lenkija) festivalyje.

Gyvo garso koncertas “Brodvėjaus“ klube – viena iš retų galimybių išgirsti tokį pat nuoširdų ir užburiantį Arinos balsą, koks jis buvo tuomet, kai „Veto bank“ su šia atlikėja skynė laurus tarptautiniuose konkursuose. Arina ne kartą yra sakiusi, jog dainuoti „Brodvėjuje“ – visuomet didelis malonumas, nes šis klubas svetingas šilta savo atmosfera ir dėmesinga publika.

Gruodžio 31-ąją „Brodvėjuje“ skambės net 20 geriausių, visų atmintinai mokamų amerikiečių grupės hitų. Skirtingų kartų „Red Hot Chili Peppers“ dainas J. Lapatinskas atliks gyvai kartu su profesionaliais muzikantais. Būgnus muš Vytis Vainilaitis, bosine gitara gros Paulius Jaskūnas, o elektrine gitara „pjaus“ „Hugo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.