Pavasarį į Vilnių sugrįš kultinė Sankt Peterburgo grupė „Billy's Band“

Ši žinia apie koncertą sušildys bliuzo, džiazo, rokenrolo ar tiesiog geros muzikos gerbėjus, o taip pat gerų knygų, puikių gėrimų, šiltų pasisėdėjimų, romantiškų pasimatymų, elegantiškų skrybėlių ir Tomo Waitso stiliaus muzikos žinovus. Pristatyti naujutėlio albumo į Vilnių sugrįžta grupė „Billy‘s Band“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2012, 6:12 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:43 AM

Vienintelis koncertas įvyks balandžio 19 d. Vilniuje, Šokio teatre. Koncerte bus pristatytas naujausias albumas (pasirodysiantis balandžio 3 d.) bei atliekamos populiariausios grupės dainos, sukurtos dainų autoriaus ir atlikėjo Billy Noviko.

Žmonės, girdėję albumo „juodraštį“, tvirtina, kad dar nėra klausęsi tokių uždegančių, seksualių, šmaikščių dainų „Billy‘s Band“ bei apskritai rusiško roko istorijoje.Beje, dvi naujos grupės dainos „Povaliajemsia“ ir „Аbažur“ jau užkariavo radijo stočių eterį, kitos dainos laikomos paslaptyje.

Būtent Vilnius grupės nariams tapo mistine vieta: čia jų kūryba įgavo tarsi naują kvėpavimą, čia gyvena muzikantų geri draugai ir draugės.

Vienas Anglijos spaudos leidinių apie muzikantus atsiliepė taip: „Gilių dvasinių išgyvenimų ir iškilaus mąstymo specialistai nuo ūkanotų Nevos krantų atvažiuoja pas mus, kad galėtų papasakoti visą tiesą ir netiesą apie gyvenimą, sudėtingus žmonių jausmus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.