M. Palubenkos naujametis sveikinimas – nuo Eifelio bokšto (video)

Dainininkas Markas Palubenka prieš pat Naujuosius savo gerbėjus pralinksmino smagia staigmena. Internete jis patalpino vaizdo įrašą, kuriame vieną populiariausių savo kūrinių „Easter Comes“ atlieka prie Eifelio bokšto Paryžiuje. Vienu ryškiausių 2012-ųjų Lietuvos muzikos atradimų tapęs vilnietis atlikėjas taip savo klausytojus pasveikino su artėjančiais 2013-aisiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2012, 11:08 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:35 AM

Prieš metus dar mažai kam girdėtam M. Palubenkai šie dvylika mėnesių buvo kupini įspūdžių – išleistas debiutinis albumas „No Fun In 101”, surengta daugybė koncertų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje ir Lenkijoje. Sausį vyksiančioje apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. Markas pretenduoja į dvi statulėles. Šeštadienį dainininkas įkūnijo legendinį „The Doors“ vokalistą Jimą Morrisoną – specialiame projekte, kurio premjera įvyko Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

Po koncerto iškart nulėkti į Paryžių ir nusifilmuoti Markas, žinoma, nespėjo – šis įrašas darytas lapkričio pradžioje.

„Tai susiję su nauju lietuvišku filmu, visa tai – šiokia tokia paslaptis. Bet filmas – apie klajojantį muzikantą. Scena buvo filmuojama Paryžiuje, ją baigus, nufilmavome ir dainą“, - pasakojo M. Palubenka.

Šventinei žiemos nuotaikai sukurti pakeistas dainos pavadinimas – iš „Easter Comes“ („Velykos ateina“) ji virto „Winter Comes“ („Žiema ateina“).

Marko linkėjimai iš Paryžiaus – lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.