Praskleisti naujo „Depeche Mode“ klipo filmavimo užkulisiai

Kovo mėnesį naują albumą išleisti, o liepos 27-ąją jo dainas ir koncerte Vilniuje pristatyti ketinanti britų grupė „Depeche Mode“ jau nufilmavo šį diską reklamuosiančios dainos vaizdo klipą. Internete pasirodė nuotraukos iš filmavimo, kuris lapkritį vyko JAV mieste Naujajame Orleane. Patvirtinta, kad klipą režisavo senas grupės bendražygis – garsus olandų režisierius ir fotografas Antonas Corbijnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-03 18:56, atnaujinta 2018-03-14 01:01

Nuotraukas, kuriose įamžinti grupės nariai, filmavimo vietos ir kai kurie rekvizitai, internete patalpino stilistas Markas Holmesas, pasamdytas dirbti ruošiant vaizdo klipą.

Vienoje nuotraukų jis užfiksavo skrybėlę, kurią specialiai šiam klipui sukūrė grupės vokalistui Dave'ui Gahanui. Kitose matyti juodi trikampiai – iš tokių figūrų sudarytas naujasis grupės logotipas. Kitoje - „Marigny“ operos rūmus, kuriuose vyko filmavimo darbai.

Iki šiol paskutinis „Depeche Mode“ vaizdo klipas, kurį sukūrė A. Corbijnas, buvo 2006-aisiais pasirodęs „Suffer Well“. Iš viso Antonas, kuris yra bendradarbiavęs ir su „Metallica“, U2 bei kitais žinomais atlikėjais, yra sukūręs per 20 „Depeche Mode“ vaizdo klipų. Tarp jų – tokius „Depeche Mode“ stiliaus kertiniais akmenimis tapusius darbus kaip „Behind The Wheel“, „I Feel You“, „Enjoy The Silence“, „Policy Of Truth“.

Kol kas nėra atskleistas nei dainos, kuriai sukurtas klipas, nei būsimojo „Depeche Mode“ albumo pavadinimas.

Tačiau žinoma, kad A. Corbijnas kurs naujųjų grupės gastrolių vaizdo projekcijas. Šio koncertų turo metu „depešai“ liepos 27-ąją pasirodys Vilniaus Vingio parke – tai bus vienintelis grupės pasirodymas Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.