L. Adomaitis M.A.M.A. ceremonijoje balsuoja už konkurentu tapusį brolį

Jau penktadienį, sausio 11 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks Lietuvos muzikos istoriją rašantys apdovanojimai M.A.M.A. Ceremonijos muzikinėje dalyje pasirodys ne tik 40-metį scenoje švenčiantis „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas ar 25-metį ką tik driokstelėję rokeriai „Bix“, bet ir 15-ąjį kūrybos jubiliejų švenčiantis Linas Adomaitis. Muzikos kūrėjas ir atlikėjas L. Adomaitis minimas tiek renginio programoje, tiek garbingose nominantų gretose. Jis pretenduoja į dvi M.A.M.A.statulėles: už geriausią metų albumą („Floating to You“) ir metų prodiuserio darbą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:33 PM

Pastarojoje nominacijoje Linas tradiciškai susitinka su savo broliu, muzikos prodiuseriu Mario Basanovu. Ir kaip visada tvirtina, kad jaustųsi vienodai laimingas - ar apdovanojimą pelnytų pats, ar jis atitektų jaunesniajam Adomaičiui. „Pasakysiu taip: aš balsavau už brolį visose nominacijose, kiek žinau, jis irgi už mane“, - tvirtina L. Adomaitis.

Praėjusiais metais geriausio muzikos prodiuserio nominacijoje sėkmė lydėjo Mario Basanovą. Kas triumfuos šiemet? Drauge su broliais Adomaičiais nominantų trejetuke įsitaisęs Leonas Somovas – taip pat stiprus varžovas. Tačiau Liną kol kas supa tik teigiamos emocijos, jis laukia apdovanojimų M.A.M.A. vakaro ne dėl komisijos balsavimo rezultatų, o dėl išskirtinės muzikantų šventės. “Tikrai labai smagu, kad toks renginys yra. Jau pirmas buvo profesionalus, o šitas bus dar geresnis, aš tuo net neabejoju“, - sako L. Adomaitis.

Penktadienį jis pats pasirodys scenoje drauge su Pushu ir atliks bendrą dainą „Ji mano“. „Čia iš tų dainų, kurios kaip geras vynas – kuo toliau, tuo labiau bręsta. „Youtube“ peržiūros auga, progresuoja, artėja prie 700 tūkstančių, po tris tūkstančius peržiūrų kasdien. Taigi, „gabalas“ kalba pats už save“, - pastebi Linas.

Ar jo kostiumas jau pasirengęs penktadienio iškilmėms? „Taip – blizginame sagas, lyginame marškinius ir ruošiamės, nepabijokime pasakyti, didžiausiam metų muzikiniam renginiui“, - šypsosi L. Adomaitis.

Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A. – jau penktadienį, 19 val. Kauno “Žalgirio” arenoje. Pirmas dvi ceremonijos valandas tiesiogiai transliuos TV6 televizija, o nuo 21 val. – TV3. Visą transliaciją gyvai bus galima pamatyti ir interneto portale tv3play.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.