Mįslingas atlikėjas Uno pristato naują dainą „Tai tik sapnai“ (audio)

Lapkritį pirmuoju kūriniu „Prisiminsim“ klausytojus suintrigavęs lietuvių atlikėjas Uno nusiteikęs ir toliau išlaikyti paslapties skraistę. Muzikos mėgėjams antrąją savo dainą „Tai tik sapnai“ pristatantis atlikėjas ir toliau neatskleidžia savo tapatybės - norėdamas, kad būtų vertinamas ne dėl išvaizdos ar gyvenimo vingių, o tik dėl muzikos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-07 17:11, atnaujinta 2018-03-13 23:30

„Sugrįžęs iš atostogų, Uno toliau ėmėsi kūrybinių darbų. Sulaukęs teigiamų įvertinimų po debiutinės dainos pristatymo, Uno visiems klausytojams siunčia dar vieną muzikinę žinutę. Šią dainą Uno sukūrė ankstyvą žiemos rytą, vaikščiojant siauromis miesto gatvelėmis ir klausant beribės tylos“, - taip pristatomas naujas Uno kūrinys.

Teigiama, kad jau planuojamas Uno debiutinio albumo pasirodymas ir aktyvi koncertinė veikla. Atlikėjas dirba studijoje, kad galėtų kuo greičiau pabaigti visus įrašus ir pasirodyti Lietuvos publikai. Uno darbus studijoje keičia aktyvios repeticijos, o iš šio atlikėjo trykštanti energija žada nustebinti ne vieną.

Uno daina „Tai tik sapnai“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.