Po aštuonerių metų pertraukos Beyonce vėl uždainavo su „Destiny's Child“

Didžiausio populiarumo sulaukė Beyonce, tačiau kitos dvi narės taip pat negali skųstis populiarumo stoka. Beje, K. Rowland yra koncertavusi ir Lietuvoje - 2009-aisiais Vilniuje viešėjo su šokių muzikos prodiuseriu Davidu Guetta.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 11, 2013, 1:35 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:36 PM

Grupės lyderė Beyonce šias naujienas gerbėjams ketvirtadienį paskelbė savo interneto svetainėje, kur parašė, kad su Kelly Rowland ir Michelle Williams parengė naują dainų rinkinį „Destiny's Child Love Songs“. Į albumą įtrauktos romantiškiausios trio dainos.

Šiame diske, kuris turi pasirodyti mėnesio pabaigoje, taip pat yra mažiausiai viena nauja daina - „Nuclear“, kurią prodiusavo Pharrellas Williamsas.

Po antrašte „Destiny's Child Love Songs“ Beyonce rašo: „Aš taip didžiuojuosi galėdama paskelbti apie pirmą originalią „Destiny's Child“ muziką per aštuonerius metus!“

Netikėtos naujienos pasirodė tuo metu, kai Beyonce rengiasi pasirodymui scenoje per amerikietiškojo futbolo čempionato vidurio šou vasario 3 dieną, tad dabar pasklido gandai, kad prie jos tame dideliame koncerte prisidės K. Rowland ir M. Williams.

„Destiny's Child“ praėjusį sykį savo naujas dainas išleido 2005 metais, įtraukusi jas į didžiausių savo hitų rinktinę „#1's“, o paskui grupės narės išsiskirstė ir padėjo solines karjeras.

Didžiausio populiarumo sulaukė Beyonce, tačiau kitos dvi narės taip pat negali skųstis populiarumo stoka. Beje, K. Rowland yra koncertavusi ir Lietuvoje - 2009-aisiais Vilniuje viešėjo su šokių muzikos prodiuseriu Davidu Guetta.

Ketvirtadienis, regis, buvo tikra popmuzikos žvaigždžių sugrįžimų diena - Justinas Timberlake'as taip pat paskelbė, kad yra „pasirengęs“ sugrįžti į populiariausiųjų sąrašus su pirmąja nuo 2006 metų nauja muzika.

Viena populiariausių „Destiny's Child“ dainų „Independent Women Part I“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.