Naują Vilniaus barą „Kas Kas“ pakrikštys grupės „KeyMono“ koncertas

Prieš kelias savaites vakarais pulsuojančios Islandijos gatvės gretas papildęs baras „Kas Kas” vilniečių apkalbamas vis garsiau. Ketvirtadienį baro draugai ir lankytojai kviečiami į „Kas Kas” krikštynas, kuriose pasirodys talentingus Lietuvos muzikantus vienijanti grupė „KeyMono”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2013, 10:33 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:03 PM

Barą “Kas Kas” sudaro dvi laiptais atskirtos erdvės – „lounge“ zona viršuje ir kokteilių baras apačioje. Pirmoji jau dabar sulaukia nemažai pietaujančių dėmesio – kartu su jaukiu interjeru savo privalumus atskleidžia ir solidūs verslo pietų pasiūlymai.

„Per kelias pirmąsias darbo savaites išklausėme apsilankiusių draugų pastabas, atsižvelgėme į klientų poreikius ir pažinę juos suderinome meniu. Taip pat pastebėjome, kad savaitgalio naktimis daugiau veiksmo vyksta apačioje, todėl čia reguliariai pristatysime įvairius kokybiškos lietuviškos muzikos projektus ir jaunus, bet perspektyvius didžėjus”, – teigė baro „Kas Kas” vadovas Andrius Kasperavičius.

Gražias muzikines tradicijas savo koncertu pirmieji pradės „KeyMono”. Šio kolektyvo pagrindą sudaro turtingą patirtį sukaupę buvę grupės „Brassbastardz” nariai. Vokalistės Daivos Starinskaitės vedamas ketvertas savo stilių apibūdina kaip hauso, hiphopo, fanko, „electro“ stilių mišinį, kurį į bendrą harmoniją sujungia soulo nuoširdumas ir gyvumas. Tik gyvai grojantys muzikantai jau spėjo išleisti du albumus, o dabar ruošia trečiąjį. Naujausias „KeyMono” dainas ketvirtadienį išgirs ir „Kas Kas” krikštynų svečiai.

Naujos pradžios nuotaikos kokteilių bare vyraus visą savaitgalį. Penktadienį prie pulto stos radijo stoties „Zip FM” didžėjus Modestas „Rembo“ Švoba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.